Subiect: Filmul "AVATAR"
View Single Post
Vechi 02.02.2010, 15:59:07
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sik Vezi mesajul
Deci filmul si cei ce l-au creat sunt acuzati ca nu au folosit simboluri crestine ? Sau ca nu promoveaza numai estetica frumosului ?
Evident ca ei stiu foarte bine ce simboluri evidentiaza. In loc sa ne certam pe tema asta, nu mai bine ii intrebam pe ei care e mesajul si sa ne lamureasca ? Pe urma, daca e cazul, putem sa dezbatem pro sau contra.
Eu chiar nu am nici o treaba legat de ce evidentiaza ei sau nu...insa opiniile trebuiesc respectate in general, si daca unuia i se pare ceva suspect...o fi!

In opinia mea nu prea promoveaza estetica frumosului, asta e clar...mie creaturile alea mi se par stangace si invechite...ma asteptam la ceva mai avansat in materie de fizionomie, ceva de genul asta!

Pai neavand cum sa ii intrebam direct ce si cum, e normal sa se mai schimbe impresii...insa ideea e ca unele lucruri sunt menite sa creeze controverse, mister (asta cu siguranta este ceea ce cred eu) si nicidecum pentru a trimite un mesaj clar ca lumina zilei.

Eu cred ca estetica uratului are o contributie majora in succesul anumitor creatii, si asta pentru ca nu toti indivizii vor sa vada ceva simplu, banal, previzibil....iar succesul in arta se datoreaza uneori chiar amalgamului de simboluri, imagini, imaginatie....deci e o reteta anume si a unora!
Reply With Quote