Citat:
În prealabil postat de sisu
Imi pare rau dar un liber cugetator nu are credinta.
Invatatura martorilor nu este cea pe care crezi tu ca o stii.Ai citit trei.
cartulii si gata stapinesti doctrina martorilor.
Am zis ca nu cred in exactitudinea anumitor evenimente dar asta nu inseamna ca nu sint de-acord cu doctrina.
Sint o persoana libera in gindire si exprimare si voi ramine asa.In primul moment in care cineva imi va impune o forma de gindire sau niste idei fara justificare voi pleca imediat.
Tocmai asta mi-a placut la martori, libertatea pe care o ai de-a gindi liber si de a nu fi constrins de nimic.Evident ca trebuie sa ai idei comune, altfel locul tau nu este acolo.
Si apropos, explicati-mi si mie cum te poate opri cineva sa pleci din organizatie? (am vazut ceva referiri pe aici).
Si inca ceva, numele lui Dumnezeu este Yehova.D.p.d.v. biblic evident.
Nu martorii l-au inventat ci ai sa-l regasesti in mai toate bibliile vechi inclusiv catolice si ortodoxe.Ca i se spunea si altfel, asta-i alta problema.Dar in biblie apare tetragrama.
|
Nu inteleg de unde ai inteles tu ca eu am zis ca martorii au inventat numele Iehova eu am scris ca era un cod ce IL arata pe DUMNEZEU ca sa nu fie incalcata porunca(sa nu ei in desert numele DOMNULUI)deci ai inteles gresit.
Tiam enumerat dece este o invatatura gresita si pentru ca interpretati altfel biblia.Sinteti singurii care interpretati biblia in acest mod.Nici o biserica crestina nu crede ce credeti voi si ce ma intriga pe mine cel mai mult este ca spuneti ca Arhanghelul Mihail este HRISTOS cind era in cer care este o mare minciuna si o interpretare eronata a bibliei.
Mie personal nu imi trebuie un alt exemplu din invatatura martorilor ca sa imi dau seama ca este gresita.
Eu nu contest ca numele Iehova sau alta pronuntie legata de aceasta nu sar fi adresat LUI DUMNEZEU dar asta nu inseamna ca este numele LUI DUMNEZEU stabilit pentru eternitate cind noi stim ca israelitii se adresau inainte de a fi pus numele Iehova cu numele de Elohim sau El.
Nu am citit numai 3 carti ci doar am enumerat unele din cele pe care le distribue biserica voastra .Am o zi din saptamina cind vorbesc cu niste oameni din biserica martorilor si ei incearca sami arate ca in biblie este asa cum arata aceste carti pe care le distribuie dar nu se potriveste cu ce scrie in biblie este interpretat gresit ce este scris in aceste carti referitor la biblie.