Citat:
Citat:
În prealabil postat de vsovivi
se vede că ai luat pildă de la MM că și la tine ironia și insinuarea și întrebările retorice răutăcioase țin locul argumentelor?!, ca să nu mai zic de insulte în speranța decredibilizării căci dacă nu avem argumente atunci măcar să tragem în pianist, dar tot e bine că ești măcar veselă... dar de ce mă pui să suflu în fiolă? ca să mă crezi?... știu că nu credeți voi nici pe Dumnezeu, nici pe sfinți, nici pe preoți, nici pe drepți, nici pe credincioși deci cum ați putea atunci crede un păcătos? o, ba pardon, că se pare că toată gLumea crede mai mult pe păcătoși, atunci de ce nu mă credeți?
dar văd că ai tu ce ai cu preoții din BOR... dar diaconii, dar arhiereii, dar credincioșii? dar călgării, dar monahii și monahiile, văd că ai ceva special pentru preoți... să te lauzi că dumneata îi asculți? eu recunosc ca de ani de zile abea îmi amintesc ce mi-a zis să ascult darmite să mai și reușesc să fac ce mi-a zis...
da Cetatea e sfîntă și iată că i s-a înegrit picioarelui cuiva care a vrut să intre acolo sărind gardul... că eu îl cred pe Andrei... că precis așa a fost...
și acolo nu vor intra nici ușuraticii, nici răpitorii, nici furii, nici ucigașii, ...
|
Cum sa fie sfanta dragul meu, si sa i se inegreasca picioarele cuiva, pai tocmai ca i s-or fi innegrit picioarele omului pentru l-or fi blestemat credinciosii puciosi de buni ce sunt...cum sa i se inegreasca picioarele unui om pentru ca sare un gard al unei gradini!!!!Din partea mea se vede ca poti crede in toti confuzii...insa eu chiar nu as putea crede in orice aberatie....
Citat:
ai citit tu oare cum a fost spulberat cineva de slava lui Dumnezeu? de exemplu cei doi fii ai preotului cel mare Aaron, fratele lui Moise, care au adus foc străin înaintea Domnului sau cum le ieșeau sifilisitenilor bube căci au răpit chivotul sfânt cu legile și cu zapisurile și mana? deci iată că acelui intrus i s-au înegrit doar picioarele ca la draci...
|
Hey domnu'...nu stii sa citesti, nu mai vezi bine, inainte sa intelegi ceva gresit si sa interpretezi ca un sectar...pune mana si citeste un mesaj litera cu litera!!!!!
Ia uite aici....vrei sa scriu mai mare pentru tine???
Citat:
În prealabil postat de
AndruscaCIM
Si BOR este totuna cu pacatul, de ce vede sau poate sa vada baiatul asta ( dar si tu observ ca ii tii partea)numai aspectul asta in Biserica Ortodoxa...totusi unde sunt si exemplele de preoti ortodocsi buni, crestinii adevarati...sfintii, monahii....de ce nu zice nimic pozitiv din ceea ce caracterizeaza BOR??
Citat:
poi de ce vrei dumneata exemple de preoți buni dacă el vorbea despre subiectul „păcatele preoților răi”, pe alea care le vedea el... deci când o să vadă și faptele lor bune atunci o să dea slavă Lui Dumnezeu, dar mă întreb de ce ai vrea să lingușească și el pe preoți așa ca și tine? sau nu știi că lingușeala nu face parte din ascultare ci deobicei o fac cei ce vor să capete înlesniri? să se fofileze sau poate ei flatează ca să-și ascundă defapt neputința de a iubi sincer și a respecta cuvincios cum pățesc și eu, dau slavă în deșert... uneori din frică de pisică...
|
Deci las-o mai moale cu polologhia ( ca vad ca stii sa scrii si normal daca vrei), si ia si explica frumusel ce e cu secta asta...si de ce nu mai pot vedea ei si nici Andrei ( care este un credincios model) chiar nici un exemplu de credincios, fiel el preot( diacon, arhidiacon, ipodiacon, citet, protopop...etc )sau mirean in intreaga Biserica Ortodoxa!!
Citat:
de unde ști dumneata ce văd ei sau Andrei? poate că văd dar de ce ar trebui să spună alții ce ai vrea dumneata... fiecare spune ce crede că îi este de folos sau ce îl interesează... că doar minteresul poartă fesul... dar dacă n-ai interesul să te lepezi de sine și să-ți iei crucea... deci de ce vrei dumneata să laude el preoții așa ca tine? uite, lui îi place să le vadă năravurile... crezi că minte? dar e treba lui... problema e de ce-l faci dumneata sectant dacă nu laudă preoții?
|
Nu veni cu aberatii de astea...ca s-a separat BOR de o secta...da ce suntem la Judecata de Apoi, au inviat mortii si nu-i vad eu...daca s-a coborat Aghiuta in mijlocul unei maini de oameni, asta e cu totul si cu totul alta poveste, dar cum sa fie in cardasie BOR cu niste sectari???
Citat:
poi nu sunt aberații, ia întrebă pe MM să vezi că îți va povesti și ție despre cum e istoria „sectei”... și să vezi atunci că Domnul e sfânt și nu minte... dar e greu să recunoști... firește, că nu e convenabil să vadă alții că ai greșit... poi atunci ori nu greșești, ori te ridici și te pocăiești și te împaci cu Dumnezeu dar mai înainte cu aproapele tău care s-ar putea să aibă aspra ta greșeala pe care i-ai făcut-o... deci împacă-te cu pârâșul tău căci și prin conștiința ta mai este și pe acolo un pârâș... până nu apune soarele că vine noaptea și nu știi dacă dimineața ai să mai fi viu...
|
Hai noroc si sanatate!
Citat:
poi se pare că am reușit să te îmbăt și pe tine... atunci Sănătate și Virtute...
|