View Single Post
Vechi 13.02.2010, 19:47:17
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
Vrajeli.Si pe vremea apostolilor au existat eretici si erezii, si schisme.Vezi Nicolaitii si sectele iudaice legalistice.Nu exista nimic mai spurcat ca sectele in afara de paganism.Toate sectele sunt hristosi mincinosi.Eretici si erezii au existat tot timpul, draci si draculeti.Acuma au inviat, nu e nimic nou sub soare.Religia lui Arie , lui Nestor si a tuturor blestematilor e Protestantismul.
Eu nu zic ca concluziile invataturilor eretice nu sunt in afara Traditiei cele bune.Fiecare noua erezie a tulburat cu ceva,a incercat sa zdruncine invatatura adunata picatura cu picatura(de sange,de sudoare,de lacrimi) de catre toti sfintii incepatori ai Bisericii.
Dar o mare parte din Evanghelie cred ca e la fel si pentru ei.Nu cred in judecata de tip alb-negru.Adica tot ce sustine un asemnea om,e gresit din start,numai pentru ca invatatura pe care a primit-o el este gresita.
Un eretic nu greseste fata de noi in nici un caz.Ci greseste fata de Dumnezeu,caci refuza harul Sau. Asa ca sa nu il judecam,ci sa il plangem.