View Single Post
Vechi 16.02.2010, 16:43:34
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de copacel Vezi mesajul
Sper ca este destul de clar si faptul ca in pilda bogatului nemilostiv nu este vorba de sufletele bogatului si saracului Lazar. Ai observat ca acestia doi erau in trup (aveau ochi, gura, degete, limba, etc). Asa ca, partizanii teoriei "sufletului nemuritor al mortilor" vor trebui sa caute in alta parte ceva care sa-i ajute.
Vai vai vai, tot noi sa mai cautam???...altceva care sa mai vina in sprijinul sufletului nemuritor?????
Citat:
1.Daniel, poate ma ajuti cu unele citate din Ellene White, referitoare la pilda bogatului nemilostiv (despre care eu chiar nu cunosc nimic). Caci, din afirmatiile tale reiese ca esti un bun cunoscator ale acestor scrieri.
Hai ca inserez eu comentariile mele...nu te supara!

Scrierile aceste femei nu le prea cunosc decat adventistii....in rest, e cam anonima si total lipsita de importanta...cum era de altfel si in timpul vietii pentru cei care puteau gandi si analiza cele spuse de ea.

Ea poate ca nu a putut comenta aceasta parabola, tocmai pentru faptul ca nici nu a ajuns sa o cunoasca....te-ai gandit la asta? Cred ca e destul de bine cunoscut faptul ca ea a ramas blocata la studiul Vechiului Testament...Noul prezenta prea putina importanta.

Voi acum sunteti intr-o situatie foarte dificila, dupa cum se poate vedea, deoarece ea a emis niste aberatiuni...iar voi pe alea le respectati, iar ceea ce va este neclar...preferati sa lasati sa fie neclar in continuare...pentru a nu va tulbura SUFLETELE!!!!
Citat:
2. Sunt adventistii care o contesta pe Ellen White si scrierile sale; si nu este nici o problema; tot adventisti raman. O caracteristica generala a adventistilor este credinta fara rezerve in invataturile si suficienta Sfintelor Scripturi.
Adventisti care o contesta pe White, dar raman tot adventisti???...Doamne, asa o aberatie nici ca am mai auzit, pai ea nu era psiholog, nutritionist sau cercetator...din scrierile caruia puteati voi selecta, ea a interpretat in principal Biblia dupa modelul lui Miller....deci e fondatorul sectei, singura....care si-a atras adepti....ca doar Biblia era cunoscuta dintotdeauna, insa ea a " cunoscut-o" putin altfel intr-un anumit moment din viata ei ( impas financiar ca sa fiu mai explicita)....si exact din cauza aia va numiti de atunci si pana in acest moment ADVENTISTI!!!!!!!!

De scris, a a copiat asa in nestire si a plagiat pentru a face bani si a cunoaste faima, cu cat mai multa...cu atat mai bine, carti vandute, devenea cumva o figura mai culta cica...mai demna de luat in considerare...asta era scopul ei suprem!!!!
Citat:
3. Cat despre rusine: nu-mi este deloc rusine cu ceea ce a scris Ellen White. Eu am citit doar unele lucrari despre Domnul Iisus Hristos si despre vietuirea crestina. Recomand oricui aceste scrieri. Ti le recomand si tie. Poate vei invata sa nu mai insinuezi lucruri nedevarate.
Ca tu selectezi ce iti place, asta e treaba ta, esti infidel si lipsit de respectul pe care l-a avut White la inceputul " carierei"...insa ea este un fondator sectar, la fel ca si Miller in care a crezut si pe care l-a parasit, si la fel cu toti ceilalti... asta e ceea ce o defineste, numele dansei neavand nici un sens sau ecou in afara sferei adventiste!

Poti sa imi spui ce alta denominatiune o mai pomeneste printre scriitori demni de luat in seama...ca vorba aia femeia a scris frenetic si era doxa in toate cele, nu?
Reply With Quote