View Single Post
Vechi 17.02.2010, 11:54:35
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anaana71 Vezi mesajul
deci nu mi s-a parut numai mie ca miroase a pucioasa si abia mai vezi de fum....
așa-mi trebuie dacă stau printre atâția frați ce scot pe gurițle lor drăguțe numa' foc, fum și pucioasă... (aici pe forum mă refer)

și n-ai cum să nu te îmbâcsești, e exact ca și atunci când intrii într-un bar plin de tutunari și de alcooliști și de goliciuni ce se dau peste cap sau se învârt la bară, te pâtrunde prin haine până la os, până în măduva oaselor... disprețul și îngâmfarea și lăcomia ochilor... fericirea privilegjurilor...

iar la final toate hainele îți sunt ca jamboanele și cârnații și toba ținute la fum... dar nu de rumeguș ci din ăla de smoală...

că dracul se distrează în pofta ta întorcându-te de pe o parte pe alta exact cum ar prăjii omul ceva la grătartar... ar face friptură așa în natură... un fel de barBEQ.

deci dacă știți că scot foc și fum pe nări și am jar pe cap mă întreb de unde atâta sadism la voi ca să mă și opăriți cu câte o „glumă” de care râdeți numa' voi? poi glumele, nu ar fi trebuit să nu fie doar din alea cinice? a, da, înțeleg, voi vreți să rămâneți în tradiția ortodoxă... și de aia practicați numai umorul cel mai negru... un negru de fum de culoare închisă, că voi vă lăudați acum că nu mai fumați tutun că ăla era fum alb ci voi fumați direct fuum de gheenă, din ăla negru... că ăla e bun, așa cum țigările nu erau bune numa alea tari de tot, că trăgeai un fum și cădeai lat pe spate... oau ce groozav erai... așa și glumele voastre: cinismul cel mai sadic și cel mai lugubru... brrr... parcă văd numai cucuvele și ereți și lilieci și broaște râioase... dar tot e ceva că măcar voi nu jucați teatru ca să amăgiți purtându-vă cu mănuși ca fariseii și saducheii de ieri sau de azi... așa cum se prezintă toți cărturarii... că până la urmă ei au carte căci li-s pline bibliotecile, dar nu mai au parte, că nu mai încapi la ei de atâtea cărți! cu care firește, nu stau degeaba, ci te corectează mereu, așa profesoral, de sus cu dispreț: că nu te speli pe mâini înainte de masă, că nu saluți pe drum, că nu vorbești frumos cu nenia, și mai ales că nu te ștergi cu prosopul... și apoi te mai întrebi ce avere a ținut sluga vicleană și leneșă în prosop?

poi să fiți sănătoși... că nu mă supăr că nu mai încăpeți de fumurile mele... de înfocările mele ori de puciul pe care încerc mereu să-l sădesc în sufletul vostru... puci de la Pucioasa și nu de la grevă ori răscoală absurdă pentru plăceri aristocrate pline de bucuria și dulceața păcatelor... firește că doar nu vreau să ajungeți scule sculate, unelte ademenitoare ale celui viclean, necredincios, rău, ascuns și plin de ispite că orice face e o ispispită ca să te facă și pe tine pisikăă, defapt un șoarece pentru motanul încălțat, pentru motanul Dănilă perpeleac...

uite mă aplaud singur pentru textul produs

deci nu vi s-a părut, chiar sunt plin de fumuri... dar nu mai știu ale cui erau!

Last edited by vsovivi; 17.02.2010 at 12:13:13.