Subiect: Locul copilariei
View Single Post
Vechi 17.02.2010, 13:54:50
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cherub Vezi mesajul
Da, similare amintiri, cele cu 'aruncatul cu proiectile' diverse, din cauza zgomotului rasetelor/vorbitului, harjonelilor adolescentine etc (in cazul meu, mai o galeata cu apa rece varsata aproape in cap, mai niscaiva stiuletzi de porumb etc). Dar acum, peste cativa ani, uneori eu m-am aflat in rolul pers. care arunca 'proiectilele' - lol (din 'tzinta' de odinioara -> 'tzintasul', 'aruncatorul', 'proiectatorul' de azi!... ce 'transformare', ce 'metamorfoza'!...) - ironic, nu?!...
Sa stii...pai na, eu zic ca tu ai putea chiar sa ii intelegi pe adolescentii de acum...de moment ce ai trecut prin aceeasi experienta ( as zice destul de neplacuta...cu apa si treburi de astea).

Din cate tin minte, vecinul respectiv chiar mai arunca si cu pungi cu apa pe inserat, inspre banca de sub visin pe care se odihneau chefliii...insa de tratamentul asta a avut partea generatia care a venit din urma, si cu muult mai mult galagioasa.

Aveam de fapt 2 vecini de genul asta , unul s-a mutat relativ repede din scara...insa celalalt saracul a purtat un razboi sustinut cu tanara generatie...si trebuie sa recunosc ca de multe ma cam calcau si pe mine pe babatura hohotelile pe la ora 2 noaptea.

Oricum vecinul a decedat la un moment dat, si se mai faceau si glume...cum ca baietii de la scara i-au solicitat nervii si inima prea mult...si ca de asta si-ar fi dat duhul!
Reply With Quote