Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.02.2010, 03:03:09
cherub cherub is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit 'tinta' & 'aruncator'

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Mda....si eu mai saream sotronul, dar mai mult ata...jucam ratele si vanatorii ( eu eram rata mai tot timpul)...imi aduc aminte cum ma strigau copiii sa ies afara, si cum o data iesita nu ma mai dadeam dusului in acasa.

Imi aduc aminte de serile in care stateam cu cei de la scara la povesti...si cum vecinul (Dumnezeu sa il ierte!) arunca cu cartofi sau ceapa in noi, si ne chinuiam apoi sa ne dam seama de unde a venit proiectilul...si asta din cauza vocilor si rasetelor prea sonore pentru ora intarziata.

Imi aduc aminte cum mi se parea ca soarta de elev e cea mai cruda, si ma gandeam ca parintii ( oamenii maturi in general) pot face ce vor ei atunci cand ajung acasa de la servici...pentru ca nu mai au teme de facut.

...............
Da, similare amintiri, cele cu 'aruncatul cu proiectile' diverse, din cauza zgomotului rasetelor/vorbitului, harjonelilor adolescentine etc (in cazul meu, mai o galeata cu apa rece varsata aproape in cap, mai niscaiva stiuletzi de porumb etc). Dar acum, peste cativa ani, uneori eu m-am aflat in rolul pers. care arunca 'proiectilele' - lol (din 'tzinta' de odinioara -> 'tzintasul', 'aruncatorul', 'proiectatorul' de azi!... ce 'transformare', ce 'metamorfoza'!...) - ironic, nu?!...

Last edited by cherub; 17.02.2010 at 03:07:58.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
ce ati face in locul meu? cred_cu_adevarat Generalitati 27 07.07.2012 09:26:01
Locul unde sa ne dam Buna ziua dobrin7m Generalitati 187 01.03.2011 16:02:29
Locul nasterii Maicii Domnului NECTARIE Biserica Ortodoxa Romana 2 20.01.2011 01:05:02
Articol - Sa moara un Rege in locul meu Ioan_Ciobota Generalitati 1 30.10.2008 16:28:21
locul de veci Dia20_diana Eutanasia 4 14.02.2008 21:40:40