View Single Post
Vechi 18.02.2010, 07:24:18
florin1966 florin1966 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.08.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stereox Vezi mesajul
Poti sa-mi spui, te rog, ce inseamna "haos"? Intreb pentru ca am impresia ca intelegi gresit termenul.

Cred ca primele idei pe linia Big Bang le-a formulat un preot belgian pe nume George Lemaitre, pe la inceputul secolului XX. Oricum, nicio legatura cu "teoria haosului".
Din nou, din ce spui tu, nu cred ca ai cunostintele minime despre ce inseamna BB, cu atat mai putin despre eventualele carente. Dar, e posibil sa ma insel. Poti sa-mi spui la ce se refera teoria Big Bang, in opinia ta?

Si astrologia este mult mai veche decat stiinta si cel putin la fel de raspandita ca religiile. Asta nu imi da mai multa incredere in astrologi si horoscoape.
vezi in dictionar nu am alta explicatie daca nu stii sigur merge" cred ca" nu esti demn de incredere si de luat in seama. vrei sa-ti explic ce inseamna BB ?eu stiu f bine teoria e doar teorie dovedit ca a vazut cineva sau a experimentat in laborator nu exista dovezi doar speculatii.nu e opinia mea despre BB este cea vehiculata in cercurile de specialitate nu mam informat la coltul strazii si nu merg pe pareri personale ci pe studiu/ o explozie necontrolata a materiei care se organizeaza singura mie greu so inghit fara sa ma gandesc ca este o inteligentaprimara superioara si atot puternica care so faca inclusiv sa creeze si conditiile necesare vietii si inteligentei. mai studiaza si gindeste logic nu inghiti totul. si astrologia este tot o religie.si se bazeaza pe studiul planetelor si influenta lor asupra pamantuluisi a oamenilor.ceea ce e real si dovedit chiar stiintific[mareele si fazele lunii]

Last edited by florin1966; 18.02.2010 at 07:27:14.