View Single Post
Vechi 19.02.2010, 09:03:53
florin1966 florin1966 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.08.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Domniță, din textul de mai sus deduc că te referi la postarea mea mai lungă.
Recitindu-mă nu mă regăsesc la rubrica din catalogul tău. Am dat două exemple diametral opuse de atitudine pastorală, cât se poate de reale. N-am criticat nici direct nici indirect vreo persoană care a postat aici sau la care s-a făcut referire. Între catastrofă și perfecțiune se desfășoară o infinitate de opțiuni care merită încercate. Și-apoi am o vagă bănuială că d-ta și prietenul Florin considerați creștinismul o ideologie schizofrenică care ar propovădui niște idealisme abstracte. Crezi că o credință aproape microscopică poate muta munții? Crezi că Dumnezeu poate purta de grijă unui preot vrednic?
Eu cred, pentru că așa mă învață Evanghelia propovăduită în Biserica Ortodoxă!
Despre funcționarii bisericești dornici de căpătuială putem vorbi degeaba tot Postul Mare și Săptămâna Luminată că tot nu cred că ajungem la un numitor comun.
o dai cotita?din afara si armata e frumoasa.nu am idei schizofrenice nu stiu de unde ai tras concluzi asta pripita ..tiam atras atentia ca emanezi ideii abstractesi pur teoretice care ce i drept nu sunt rele dar practica ne invata alt ceva .preotia medicina si invatamantul sunt considerate vocationale si de aceea cei ce sunt in afara considera ca cei ce fac parte din aceste categarii trebuie sa se multumeasca cu putin sau chiar nimic caci si asa este alegerea lor sa faca asa ceva si se vehiculeaza sume mari de bani care sar investi in aceste domenii daca ai idei preconcepute ai dreptate putem vorbi in contradictoriu tot anul.mai bine apleacate cu mai multa luare aminte asupra ideii si chiar daca mai sunt exemple negative ca peste tot nu uita ca in padure mai sunt si uscaturi dar sa nu vezi padurea din cauza frunzelor e dureros pentru cei care isi fac treaba cu osirdie si devotament. exceptia intareste regula
Reply With Quote