Citat:
În prealabil postat de ory
Da, cata imaturitate si insensibilitate; " eu i-as face, eu i-as drege...", dar dumneata, te-ai gandit vre-o clipa, dumneata ce ti-ai face ? Crezi ca esti perfect pentru statutul pe care-l detii, crezi ca esti remunerat in mod echitabil fata de ceea ce intreprinzi ? Crezi ca esti demn de admirat si inteles ? Crezi ca esti perfect, pentru a emite atatea critici fata de un om care se considera nedreptatit, poate justificat.
Un preot este , inainte de toate un om, cu nevoi si responsabilitati sociale, nu este un duh si nici nu-l face harul pe care-l detine, doar ii atribuie si o indatorire sufleteasca fata de semeni, pe care o avem cu totii, de altfel.
|
Domniță, din textul de mai sus deduc că te referi la postarea mea mai lungă.
Recitindu-mă nu mă regăsesc la rubrica din catalogul tău. Am dat două exemple diametral opuse de atitudine pastorală, cât se poate de reale. N-am criticat nici direct nici indirect vreo persoană care a postat aici sau la care s-a făcut referire. Între catastrofă și perfecțiune se desfășoară o infinitate de opțiuni care merită încercate. Și-apoi am o vagă bănuială că d-ta și prietenul Florin considerați creștinismul o ideologie schizofrenică care ar propovădui niște idealisme abstracte. Crezi că o credință aproape microscopică poate muta munții? Crezi că Dumnezeu poate purta de grijă unui preot vrednic?
Eu cred, pentru că așa mă învață Evanghelia propovăduită în Biserica Ortodoxă!
Despre funcționarii bisericești dornici de căpătuială putem vorbi degeaba tot Postul Mare și Săptămâna Luminată că tot nu cred că ajungem la un numitor comun.