Citat:
În prealabil postat de amarius
Mi-am administrat acest sfat Aline, dar nu de la cei comunisti religiosi.
|
Da, am inteles, cei care nu se incadreaza cu parerile tale sunt "comunisti religiosi".
Citat:
1. Biserica Ortodoxa nu a fost desfiintata.
|
Nu, doar organizatiile ortodoxe, asa cum am spus, inclusiv OD care la acea ora era totusi o organizatie ortodoxa in ciuda framantarilor..
Citat:
2. Sectele religioase nu vorbeau la predica politica sau de alte biserici.
|
Nici in B.O. nu se facea politica.
Daca se vorbea de ortodocsi asa agresiv cum se face acum nu stiu, dar nu stiu ce relevanta are.
Citat:
Poate dupa revolutie, dar si atunci prea putin sau erau exeptii. Este un neadevar de a crede asa ceva, de fapt ai libertatea de a te informa personal.
|
Care este neadevarul?
Citat:
(De altefel), asa am sa fac, nu-mi este rusine de a gresi si de a invata vreo limba.
|
De unde esti? Ce nationalitate?
Citat:
Poti intelege asa dar nu este asa.
Eu zic sa de-a D-zeu sa fie cat mai multi preoti credinciosi precum acesta care-l lauda pe D-zeu, si eu la randul meu il laud pe D-zeu ptr. asa preoti.
Singurul lucru de care as fi in stare este ca m-as bucura de romanii, maghiarii,... credinciosii din biserica Ortodoxa, ptr. a fi cu D-zeu impreuna. Sa dea Domnul cat mai multi credinciosi ortodocsi pocaiti, dupa Cuvantul Sau.
|
Preoti ortodocsi buni sunt multi, chestia e ca voi ii vedeti doar pe cei care o apuca pe caile voastre, si va dau nas, asta e baiul.