![]() |
![]() |
|
|
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Daca se vorbea de ortodocsi asa agresiv cum se face acum nu stiu, dar nu stiu ce relevanta are. Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am scris ca: ,,2. Sectele religioase nu vorbeau la predica politica sau de alte biserici. Poate dupa revolutie, dar si atunci prea putin sau erau exeptii. Este un neadevar de a crede asa ceva, de fapt ai libertatea de a te informa personal.,, Inainte de revolutie nu se vorbea de politica, alte biserici, culte,... mai ales urat. Eventual dupa revolutie prin exceptii sau doar puncte teologice care se discuta in unele poate si astazi. Roman din Oradea. Citat:
Si nu am nevoie de a-mi da nas cineva deoarece legatura mea este in primul rand cu D-zeu si oamenii, nu cu religii (de orice fel). |
|
|||
|
|||
![]()
Asta arata cat de putin stii despre cum au stat lucrurile.
|
|
|||
|
|||
![]()
Aline am scris: ,,era singura,, cu nume, nu mai multe precum sustii. Iar organizatiile de care stii sunt recente, dupa 89. Atunci nu erau alte organizatii ortodoxe.
Citat:
,,nici o alt carte - cu oricât meșteșug ar fi ea scrisă - nu poate înlocui Biblia, pentru că ea este Cartea lui Dumnezeu, scrisă cu pana Duhului Sfânt. Cărțile de la Oastea Domnului sunt numai mici călăuze pentru introducerea sufletelor în școala cea mare a Bibliei. Mai bine aruncați în foc toate cărțile mele, decât să vă lipsiți de Biblie, de Cartea Vieții! Cereți de la Librăria "Oastea Domnului" Biblia și răspândiți pe tot locul această Carte a lui Dumnezeu!,, Acesta era un mesaj al lui Iosif Trifa referitor la Biblia tradusa de Cornilescu, asa zisa de unii neinitiati (in cel mai bun caz), protestanta. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
2.cred ca confunzi nasterea din nou cu nasterea de sus. 3.e ingrijorator faptul ca faci un amlagam dintre dominatiunile crestine. 4. sunt curioasa ce istorie ai studiat de ai ajuns sa asociezi numele Iosif trifa cu cornilescu. 5.cele patru puncte amintite de tine, sunt, in parte, f indreptatite, am auzit multi mireni vb in biserica si te iei cu mainile de cap cand auzi ce erezii emit. 6.b.o agreaza poetii si poeziile crestine.vezi si poeziile lui voiculescu, care a fost si preot., dar cum frumos a raspuns cineva inainte, nu in cadrul serviciului liturgic.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Oastea Domnului | pacatoasa | Generalitati | 48 | 17.09.2015 12:14:56 |
Oastea Domnului | andreea h | Dogmatica | 4 | 01.06.2013 09:35:35 |
Oastea Domnului | danyel | Biserica Ortodoxa Romana | 182 | 26.11.2012 23:40:50 |
Oastea Domnului | juana302 | Generalitati | 4 | 23.07.2008 15:16:43 |
Oastea Domnului | paraschevaiasi | Generalitati | 2 | 22.02.2007 23:03:48 |
|