View Single Post
Vechi 22.02.2010, 15:56:03
amarius
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de lacrimi Vezi mesajul
Sunt pareri diferite... Sa zicem ca nu mi-a zis pentru a nu ma supara. Dar oare ce poate fi mai suparator decat minciuna? Ce poate crea mai multa neincredere decat minciuna?...
Bine Lacrimi, vad ca te consideri tradata ptr. ca nu ti-a zis sau ti-a spus printre ultimii si eu m-as simti la fel, dar el ce ti-a spus?
Sau daca ti-ar fi spus cum ai fi reactionat, tot la fel?

Citat:
In familia lui mai sunt penticostali si imi amintesc ca un var de-al lui a trebuit sa mearga un an de zile, luni, miercuri si duminica, la adunari, pentru a putea fi cercetat de .... pastori (cred) si de-abia atunci i s-a dat botezul. Si cunosc multe cazuri de acest fel. Atunci cum de lui i l-au dat asa repede? O fi avut pile.... pe undeva
Inainte de botez stiu ca se face caticheza sau catiheza, nu stiu denumirea sigur, si poate dura de la o luna,...pana la cateva. Aici depinde de fiecare biserica in parte, perioada.
Citat:
Ca mama, trebuie sa-mi indrept copiii pe calea cea buna, spre adevar... Eu nu cred ca un copil crescut si indrumat prin ortodoxie, ajunge sa treaca la budisti, musulmani, etc... Mi-e frica, da! recunosc, ca ii va atrage la penticostali, dar in acelasi timp am incredere ca Dumnezeu va avea mila de ei...
Lacrimi am cunoscut si baieti si fete care au ales alte religii necrestine sau chiar sunt ateii. Ca mama trebuie sa te rogi ai tine D-zeu langa El, care este Calea, Adevarul si Viata.
Citat:
Tu crezi ca omul meu se inchina la acelasi Domn Isus ca si mine..., eu insa nu cred asta.
Eu ma inchin si cred intr-un Hristos care ma vrea smerita, milostiva si care imi incearca credinta la orice pas... El crede si se inchina unui Domn Isus care ii spune mereu ce e mai bine sa faca (prin "lucrarile" "proorocilor"), unui Hristos care-l face sa vorbeasca in limbi....
Da Lacrimi stiu ca la acelasi Domn Isus, tu esti inca in suparari si nu esti nevoita sa mergi cu el daca nu-ti place sau ti-este rusine.
Unde frecventez acum (de vreo 8-9 ani) o biserica penticostala nu am auzit niciodata a se vorbi in limbi, cel putin in timpul slujbei. In alte biserici am mai auzit dar sa stii ca nu erau incurajati a se ruga in timpul slujbei, in rest nu stiu. Aici intervine si teologia si asa spun si baptisti de ei ca si ortodocsi. Eu nu ma incumet a spune ca este rau sau neadevarat, ca nu stiu, vad ca sunt crestini si-mi ajunge, iar eu nu m-am rugat niciodata in limbi.
Reply With Quote