![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sunt pareri diferite... Sa zicem ca nu mi-a zis pentru a nu ma supara. Dar oare ce poate fi mai suparator decat minciuna? Ce poate crea mai multa neincredere decat minciuna?... In familia lui mai sunt penticostali si imi amintesc ca un var de-al lui a trebuit sa mearga un an de zile, luni, miercuri si duminica, la adunari, pentru a putea fi cercetat de .... pastori (cred) si de-abia atunci i s-a dat botezul. Si cunosc multe cazuri de acest fel. Atunci cum de lui i l-au dat asa repede? O fi avut pile.... pe undeva Ca mama, trebuie sa-mi indrept copiii pe calea ceabuna, spre adevar... Eu nu cred ca un copil crescut si indrumat prin ortodoxie, ajunge sa treaca la budisti, musulmani, etc... Mi-e frica, da! recunosc, ca ii va atrage la penticostali, dar in acelasi timp am incredere ca Dumnezeu va avea mila de ei... Tu crezi ca omul meu se inchina la acelasi Domn Isus ca si mine..., eu insa nu cred asta. Eu ma inchin si cred intr-un Hristos care ma vrea smerita, milostiva si care imi incearca credinta la orice pas... El crede si se inchina unui Domn Isus care ii spune mereu ce e mai bine sa faca (prin "lucrarile" "proorocilor"), unui Hristos care-l face sa vorbeasca in limbi....
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase | PetruD | Morala Crestina | 947 | 03.02.2013 10:31:35 |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 12:02:02 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti | mihailt | Generalitati | 8 | 17.04.2010 02:20:05 |
|