Citat:
Īn prealabil postat de ar14rai
Cand voi vedea o mama de-a dreptul marcata de fapta grava pe care a comis-o,
cand voi vedea o mama care necontenit "cu lacrimi spala picioarele" Mantuitorului
cand voi vedea o mama care a avortat fara sa doreasca, din probleme de sanatate...
atunci cred ca are o sansa ca Dumnezeu sa o ierte usor.
|
Indiferent cat de grav ar fi pacatul unui om, va rog nu lasati impresia ca Dumnezeu are nevoie de tanguirile noastre ca sa ne ierte, sa ne tavalim pe jos, sa facem cine stie ce eforturi etc. Daca ne pocaim din inima, El ne iarta in clipa aceea. De aceea si spune Domnul, atunci cand ne rugam sa si credem ca am primit in ceasul acela.
Domnul sa ne fereasca de a deveni pacatosi de meserie in vreun domeniu.
Citat:
Insa atata timp cat femeile merg sa avorteze si ies zambitoare de acolo ca au "scapat de o grija", ma indoiesc. Nu sunt eu cu judecata... intr-un fel. Desi ca tot oamenilor (Apostolilor, preotilor) li s-a dat puterea de ierta si de a tine pacatele.
|
Asa este, nu suntem noi cu judecata, in nici un fel, cu toate ca oameni fiind avem aceasta tendinta. Principiul iertarii este foarte simplu, nu poti cere ca Dumnezeu sa te ierte daca tu insuti nu poti sa ierti pe aproapele tau care ti-a gresit, acesta este principiul de care vorbeste Scriptura. Cine tine pacatul, adica nu iarta, nici pe el nu il va ierta Dumnezeu.
Citat:
Stiti ce e ciudat? Daca intrebi o femeie inainte sa avorteze daca ii va parea rau, stiti ce va spune, nu? Sigur ca ii va parea. Si atunci de ce il face? Ca sa aibe dupa ce sa planga?
Sunt necredincioase. Multe din ele.
In concluzie de moment, as spune ca pentru avort trebuie multe lacrimi de pocainta.
|
Din pacate multe dintre aceste femei ajung la avort sub o presiune imensa care ori din partea "iubitului", ori din partea parintilor, ori din partea mai stiu eu cui, toti inconstienti de ce urmari ar putea avea loc. Nu realizeaza ce binecuvantare ar fi un copil chiar poate venit intr-un moment nepotrivit.
Dumnezeu sa ne ajute ca in cazul in care vom fi pusi in situatia de a sfatui pe cineva care are gandul acesta, de a merge sa realizeze macabra interventie, sa o putem ajuta sa revina asupra deciziei, acordandu-i in acelasi timp si sprijinul nostru.