Citat:
În prealabil postat de iustin10
Mie imi sunt dragi
Poate si pentru ca nu ii cunosc.
In rest stiu si te cred ca fac ce fac,ca doar traiesti printre ei acolo.
Si cu toatea astea tot imi sunt dragi.Daca ar deveni agresivi in propovaduirea lor,atunci i-as respinge.Vad cum se chinuie sa convinga ,dar aici suntem fiecare setati pe credinta lui,asa ca greu sa convinga cineva pe altu
Asa ca am zis ca daca din punctu asta de vedere sunt inutile discutiile ,ca nimeni nu va convinge pe nimeni,macar sa cautam ceva comun si ziditor:)
|
Hey, nuuuuuuuuuuuuu... nu am eu nicio problema cu ei, eu vorbesc numai de ceea ce se intampla in Ro, pentru ca aici lumea isi vede de treaba ei.
Crezi ca ma intreaba cineva ce religie am, sau eu pe ei? In nici un caz, oamenii sunt cu viata lor...ii respect si nici nu se pune problema sa ii vad ca si sectari, pentru ca poate unii asa s-au nascut, atat au cunoscut si au o viata crestineasca de nota 10.
Oricum, nu cred ca majoritari sunt adventisti aici, ca sunt si foarte multe Catedrale Lutherane foarte impunatoare, si cred ca doar vreo doua Catolice...deci oricum adventistii nu sunt multi, doar comunitati....si atat.
Si eu ii iubesc, dar nu voi putea fi de acord niciodata cu strategiile sectantilor care nu au nicio legatura cu propovaduirea Cuvantului lui Dumnezeu, si de asemenea nici lipsa de respect fata de Ortodoxie in tara ei..ce sa mai!
Puncte comune om mai avea inca, dar din cate se vede....sectarii au facut in asa fel, incat mereu mereu sa se inmulteasca diferentele, iar acum vin peste noi sa ne spuna cum calul e albastru, si pisica soarece...deci e uratel asa!