![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Mie imi sunt dragi
Poate si pentru ca nu ii cunosc. In rest stiu si te cred ca fac ce fac,ca doar traiesti printre ei acolo. Si cu toatea astea tot imi sunt dragi.Daca ar deveni agresivi in propovaduirea lor,atunci i-as respinge.Vad cum se chinuie sa convinga ,dar aici suntem fiecare setati pe credinta lui,asa ca greu sa convinga cineva pe altu Asa ca am zis ca daca din punctu asta de vedere sunt inutile discutiile ,ca nimeni nu va convinge pe nimeni,macar sa cautam ceva comun si ziditor:) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Crezi ca ma intreaba cineva ce religie am, sau eu pe ei? In nici un caz, oamenii sunt cu viata lor...ii respect si nici nu se pune problema sa ii vad ca si sectari, pentru ca poate unii asa s-au nascut, atat au cunoscut si au o viata crestineasca de nota 10. Oricum, nu cred ca majoritari sunt adventisti aici, ca sunt si foarte multe Catedrale Lutherane foarte impunatoare, si cred ca doar vreo doua Catolice...deci oricum adventistii nu sunt multi, doar comunitati....si atat. Si eu ii iubesc, dar nu voi putea fi de acord niciodata cu strategiile sectantilor care nu au nicio legatura cu propovaduirea Cuvantului lui Dumnezeu, si de asemenea nici lipsa de respect fata de Ortodoxie in tara ei..ce sa mai! Puncte comune om mai avea inca, dar din cate se vede....sectarii au facut in asa fel, incat mereu mereu sa se inmulteasca diferentele, iar acum vin peste noi sa ne spuna cum calul e albastru, si pisica soarece...deci e uratel asa!
|
|||
|
|||
![]()
Lasati omul sa isi exprime ideile.Ce daca este sectant?
Necazul lui este ca noi suntem ortodocsi...foarte incapatanati in privinta religiei noastre. Cred ca ar avea mai mult succes la catolici.Cele mai multe secte si curente religioase de acolo provin. Pentru el este o provocare.Este mult mai greu sa convertesti un crestin ortodox. Este posibil, de asemenea, sa isi propuna un fel de "ruleta rusesca" pe teme religioase si atunci cel care intra in jocul lui sa o pateasca sau daca este suficient de abil sa "il mierleasca" pe jucatorul adventist :) Frate...lasa-ne cu ale noastre ca-s destule! Mai misionarule internaut care esti la sectorul 5 pe persoana fizica care este:))))))
Doar viata pe care o traim pentru altii este o viata ce merita sa fie traita. ( Albert Einstein ) Last edited by Ponticvs; 02.03.2010 at 00:05:29. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. Vanghelie este ortodox, nu adventist. |
|
|||
|
|||
![]()
Obositor esti frate, tie nu ti se termina bateriile niciodata?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ai vazut tu drac sa i se termine bateriile???????????
|
|
|||
|
|||
![]()
Ieroschimonahul Anatolie (Potapov,+30.07.1922) de la Optina: (...)Din aceasta cauza pretutindeni se raspandesc ereziile si-i vor ademeni pe multi.Dusmanul neamului omenesc va actiona cu viclenie pentru a-i atrage,daca-i posibil,in EREZIE SI PE CEI ALESI.El nu va nega cu brutalitate dogmele SFINTEI TREIMI,a DUMNEZEIRII lui IISUS HRISTOS si harul PREASFINTEI NASCATOARE de DUMNEZEU,ci va schimonosi treptat invataturile BISERICII,transmise prin SFINTII PARINTI de SFANTUL DUH,si insusi duhul ei si tipicul,iar aceste viclesuguri ale dusmanului le vor observa doar foarte putini,cei mai iscusiti in viata duhovniceasca.ERETICII vor pune stapanire asupra BISERICII,asezand peste tot slugile lor,iar EVLAVIA VA FI NEGLIJATA.EL(DOMNUL) a spus:"Dupa faptele lor ii veti cunoaste"-si TU,la fel,dupa faptele lor straduieste-te sa-i deosebesti pe eretici de adevaratii pastori.Acesti TALHARI care prada turma duhovniceasca vor intra in ocolul oilor-BISERICA-,patrunzand pe aiurea,dupa cum a zis DOMNUL,adica pe cale ilegala,prin violenta si suprimand DUMNEZEIESTILE asezaminte.DUMNEZEU ii numeste TALHARI(cf.Ioan 10:1).De buna seama,mai intai de toate ,acestia ii vor prigoni pe preotii adevarati,intemnitandu-i,deportandu-i,deoarece fara aceasta nu vor putea prada oile(turma).Iata de ce,fiule,cand vei vedea ca in BISERICA sint incalcate sfintele randuieli si traditia ORTODOXA,afla ca ERETICII au si aparut,desi o bucata de vreme isi vor masca,probabil,nelegiuirea sau vor schimonosi credinta in DUMNEZEU pe neobservate,pentru a reusi sa ademeneasca in plasa lor cat mai multi.Vor fi prigoniti nu numai preotii,dar si credinciosii de rand,pentru ca DIAVOLUL care conduce EREZIA nu va suporta EVLAVIA.DESCOPERA-I PE ACESTI LUPI IN PIEI DE OAIE,DUPA FIREA LOR INFUMURATA SI IUBIREA DE STAPANIRE.(...) Insa DUMNEZEU e mai puternic decat dusmanul si nu-si va parasi niciodata robii sai,si crestinii adevarati vor dainui pana la sfarsitul veacului acestuia,atat doar ca se vor retrage in pustii.NU te teme de necazuri,ci TEME-TE de EREZIA pierzatoare,pentru ca ea te dezbraca de harul divin si te indeparteaza de HRISTOS. Acuma stau EU si VA intreb pe VOI(cei care stati de vorba cu DUSMANUL): DACA A-TI CADEA DE LA BALCON,V-ATI MAI PRINDE ASA GREU??????????????
|
|
|||
|
|||
![]()
SI vrei sa mai culegi si de aici cativa???DRACUSOR NEGRU CARE ESTI?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ce le-au dat la indoctrinare?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 19:51:45 |
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 21:07:28 |
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 21:35:34 |
Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 22:03:42 |
|