View Single Post
Vechi 05.03.2010, 13:55:40
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Poate fi si parodie, foarte bine...dar e tot plagiat, pentru ca ti-ai compus poezia pe scheletul poeziei mele...deci?
Nu e plagiat. Parodiile și pastișele așa se realizează, altfel ar fi lucrări originale (originalitate pe care n-am pretins-o).

Citat:
Exact asa cum White...si-a conceput " profetiile" si scrierile...pe spinarea altora, incepand cu Miller...si copiind in nestire si cu frenezie, este? A nu este asa, am uitat ca e " infailibila" de fapt...desi voi faceti tumbe printre minciunile pe care singuri le debitati, ba ca era failibila si ca era o femeie pur si simplu, pe cand adevarul e ca din cele scrie pe site-urile voastre oficiale reiese ca era infailibila, un adevarat profet...infailibil ca si Sfanta Scriptura, nici mai mult, nici mai putin...exact ca Sfintii Evanghelisti, si profetii adevarati...sau falsi, ca in cazul lui Miller...deci un amalgam de furturi la scara mare! Toti profetii erau buni de urmat...ce mai conta la White care si cum, mai spicuia si din Biblie, il urma si pe Miller...tocmai pen'ca nu citea de fapt Biblia, si tot asa!
Nici o postare fără White!

Citat:
White a fost infailibila? A gresit vreodata...sau absolut niciodata?...ca nimeni nu imi raspunde dom'le dintre adventistii de aici.
Dacă ai nervi de primăvară și nu ești atentă, trebuie să ți se repete: White n-a fost perfectă, a făcut și greșeli ca orice om, doar papa e "infailibil".
Reply With Quote