![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Exact asa cum White...si-a conceput " profetiile" si scrierile...pe spinarea altora, incepand cu Miller...si copiind in nestire si cu frenezie, este? ![]() White a fost infailibila? A gresit vreodata...sau absolut niciodata?...ca nimeni nu imi raspunde dom'le dintre adventistii de aici. Nu va lasa adventistii sa spuneti asa ceva, nu? E blasfemie curata sa spui ca ar fi gresit vreodata...hait? ![]()
Doamne ajuta-ne si ai mila de noi pacatosii! Last edited by AndruscaCIM; 05.03.2010 at 12:49:51. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
![]() Dacă ai nervi de primăvară și nu ești atentă, trebuie să ți se repete: White n-a fost perfectă, a făcut și greșeli ca orice om, doar papa e "infailibil". |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nici una....ce vrei? Citat:
Deci ce greseli a facut totusi? Nu am nervi...sunt doar curioasa...ca nimeni nu imi raspunde, parca ar fi un mare mister, cand nu ar trebui sa fie asa!
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre semnul 666 | Eutifiev_EMI | Generalitati | 186 | 29.11.2014 17:08:00 |
Despre semnul fiarei | Lory10 | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 77 | 18.03.2010 13:53:02 |
Este semnul fiarei acum pe actele noastre? | IT | Stiri, actualitati, anunturi | 35 | 21.06.2009 14:51:29 |
Cuvantul (din 2003) al staretului athonit Rafail despre semnul fiarei! | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 18.01.2009 22:57:17 |
|