Citat:
În prealabil postat de veveritza
Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
Ahaaa...cica imi lasi mie ore, cand ti le lasi tie...mai mai?
Dar tot nu mi-ai raspuns cum ramane cu datul afara din Biserica, excluderea crestinilor pacatosi, si ultima instanta...si cam care ar fi argumentul pentru aceasta atitudine?
|
Iti raspund eu caci am aflat inaintea ta: a exclude la adventisti nu are acelasi inteles ca la ortodocsi, la fel cum Arhanghelul Mihail nu este Hristos ci Hristos este Arhanghelul Mihail
Deci; de fapt nu sunt exclusi in adevaratul sens al cuvantului ci sunt tinuti pe dinafara sa se invete minte sa nu mai faca si daca se poarta frumos si promit ca nu mai fac......poate le vor deschide iarasi usa; dar sa nu-ti inchipui ca sunt lasati sa plece de langa usa si sa fuga la ortodocsi......nuuuuuuu...... sunt in supravegherea fratilor, iar daca vreunul indrazaneste sa fuga spre BO este certat si adus de urechi inapoi langa usa

|
Dar cum adventistul e invatat sa fie siret, el face pacatele bine ascunse de ochii mijiti ai comunitatii...si cand vine la adunare, toata lumea zambeste, nu stie ce a facut Esther/Miriam....si atunci ei trombonesc in continuare ca a fi bun crestin, inseamna sa faci fapte bune...adica sa fii preocupat de imaginea de crestin in ochii celuilalt( astfel incat sa se vada cat se poate de clar cum intinzi ron-ul cersetorului de la colt, si cum il tragi pe betiv de turul pantalonilor inspre comunitate...ca o hiena activa)si totul e bine si frumos..dar mai putin sanatos!