![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=AndruscaCIM;220466]Ahaaa...cica imi lasi mie ore, cand ti le lasi tie...mai mai?
Dar tot nu mi-ai raspuns cum ramane cu datul afara din Biserica, excluderea crestinilor pacatosi, si ultima instanta...si cam care ar fi argumentul pentru aceasta atitudine? ![]() Iti raspund eu caci am aflat inaintea ta: a exclude la adventisti nu are acelasi inteles ca la ortodocsi, la fel cum Arhanghelul Mihail nu este Hristos ci Hristos este Arhanghelul Mihail Deci; de fapt nu sunt exclusi in adevaratul sens al cuvantului ci sunt tinuti pe dinafara sa se invete minte sa nu mai faca si daca se poarta frumos si promit ca nu mai fac......poate le vor deschide iarasi usa; dar sa nu-ti inchipui ca sunt lasati sa plece de langa usa si sa fuga la ortodocsi......nuuuuuuu...... sunt in supravegherea fratilor, iar daca vreunul indrazaneste sa fuga spre BO este certat si adus de urechi inapoi langa usa ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Buna tricesimusqintus,in cele din urma cate puncte in comun ai gasit?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Nu-ti raspunde ca il expediaza adventistii la musulmani...
|
|
|||
|
|||
![]()
Salutare. Suficient de multe ca să avem unii față alții o atitudine binevoitoare (fără a ne arunca reciproc epitet precum musulman, eretic, sectant) ca între frați.Doamne ajută și pacea Domnului!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cine te-a mintit pe tine ca sunteti frati cu ortodocsii? Si de ce raspunzi selectiv la intrebari? ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 19:51:45 |
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 21:07:28 |
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 21:35:34 |
Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 22:03:42 |
|