View Single Post
Vechi 05.03.2010, 18:16:52
OmuBun
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Om Bun, nu am pretins ca am credinta, nici ca nu am de invatat etc.. ci astea sunt presupunerile tale..
Iarta-ma, Ana, se pare ca am trecut de la teorie la... practica!
Citat:
... Am observat si eu cate hule declansez cand vorbesc cu necredinciosi ...
De-aici eu n-am inteles ca vorbesc necredinciosii intre ei!...

Citat:
... Dar cu cei de aceeasi credinta.. nu stiu ce sa zic. Am citit in multe locuri ca nu trebuie sa tacem cand sunt contestate adevaruri de credinta.
Deci, se presupune ca STII, cunosti bine Adevarul. Desi...

Citat:
... Pe de alta parte stiu ca vorbesc despre lucruri pe care abia le pricep si eu (daca e pricep... cu inima sunt inca departe).
Oops? Pai oare "necrdinciosii" nu sesizeaza si ei acelasi lucru la tine?? Cum ar trebui sa reactioneze?

Citat:
... Eu am gasit un raspuns multumitor in cartea "Cand pietrele vorbesc": "O, Dumnezeul meu, binecuvanteaza sa fiu si eu o piatra care vorbeste spre slava Ta!"
S-ar putea sa nu inteleg exact sensul cuvintelor par. Savatie Bastovoi, dar mi-au mers la inima. Cam asa ma simt si eu: o piatra care vorbeste.
Sublim! Intr-adevar, ar trebui sa ne unga la suflet pe toti. Dar esti tu oare precum spui: o piatra care vorbeste? Inclusiv faptul ca ai reactionat astfel, ma face sa cred ca nu m-am inselat cand am spus ca te contrazici de cateva ori pe parcursul putinelor fraze. In fond nici nu trebuie sa te nelinistesti, intrucat la fel ca tine suntem majoritatea dintre noi. La ceilalti vedem imediat greseala, pe cand la noi... trebuie sa avem 20 de ingeri pazitori care sa ne traga de urechi, ca tot nu vedem...

Citat:
... Dar fara adevar nu exista nici iubirea.. parerea mea.
Nu, Ana, ordinea este invers: Fara iubire, nu exista adevar!
Reply With Quote