View Single Post
Vechi 06.03.2010, 14:50:59
amarius
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Laydee Vezi mesajul
hmm putini crestini?
In Egipt sunt peste 16 mil de crestini, in Iordania peste 300.000 de crestini, in Siria in jur de 10% sunt crestini etc etc

in ceea ce priveste orasul Mosul si Irak aici trebuie sa te iei de americani, sunt la fel de multi musulmani care si-au parasit casele si familiile dupa invazia americana

pai tocmai regele Marocului este musulman si are ca si prim-ministru un evreu....deci daca Islamul ar spune sa omori ne-musulmanii, crezi ca ar mai fost acest evreu in functia aceasta?
De unde scoti Laydee, 16 mil. de crestini in Egipt? Stiu ca max. 10%. La fel in Siria 10%. In Iordania 5%,...

Eu nu vad nici un american pe acolo, ca-i Mosul, Irak, Egipt (Egipt si Sudan condamna la moarte convertirea la crestinism), Liban, Siria, Arabia Saudita (prin lege nu exista crestinii aici), ...
Nu am sa ma i-au de americani de dragul vostru sau al comunistilor.

,,Un zarzavagiu syriac catolic, Fatoukhi Mounir, a fost ucis luni, 15 februarie 2010, în jurul orei 18:30 (15:30 GMT), de bărbați neidentificați, în magazinul său, acestia deschizand focul asupra magazinului din Sahaba, un cartier situat în vestul orașului situat 350 km nord de Bagdad – a declarat poliția.
,,
Duminică, 14 februarie 2010, un alt comerciant, care vindea “kebbé chaldeană” (mâncare făcută după o rețetă tradițională locală), Rayan Salem Elias, a fost și el împușcat în afara localului, în estul Mosulului.,,

"Minoritatea creștină a devenit o problemă în cadrul alegerilor, dar aceasta se întâmpla și cu mult înainte de alegeri. Doi creștini au fost uciși de la începutul acestei campanii electorale" vineri, 12 februarie 2010, a declarat Hazem Girgis, un diacon al Bisericii Ortodoxe siriace Sf. Efrem din cartierul Shurta, situat în centrul Mosulului.,,

"În Ajunul Crăciunului, creștinii din Egipt s-au confruntat cu acest atac brutal, și am asistat la uciderea a șase bărbați tineri care ieșeau din Biserica lor din Nag Hammadi, în Egiptul de Sus, după Sfânta Liturghie", a mai arătat comunicatul de presă al celor din parohia Sfântul Marcu. "Un ofițer de poliție musulman a fost și el, de asemenea, ucis în acest atac.,,

,,Patru musulmani acuzați de uciderea unui creștin, au fost achitați ieri, luni 22 februarie 2010, de către o instanță egipteană care a “constatat” că probele nu stabilesc vinovăția lor – conform unei surse judiciare, citată de AFP.,,

Daca nu-s evreii sunt americanii, daca nu-s americanii sunt crestinii,... de fapt oricum cu crestinii se incepe si cu ei se si termina.
Liderul palestinian musulman cere o Jihad "împotriva atât evrei și creștini,, si americani-s de vina.
Deocamdata (nu definitiv) Iordania si Libia sunt cele mai prietenoase fata de minoritatea crestina.
Daca va veti invata in continuare copiii a canta ,,Vom lupta sâmbătă și duminică,, imi dau seama ce natie toleranta veti dezvolta fata de evrei si crestini.