Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Religia Islamica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.03.2010, 15:50:59
amarius
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Laydee Vezi mesajul
hmm putini crestini?
In Egipt sunt peste 16 mil de crestini, in Iordania peste 300.000 de crestini, in Siria in jur de 10% sunt crestini etc etc

in ceea ce priveste orasul Mosul si Irak aici trebuie sa te iei de americani, sunt la fel de multi musulmani care si-au parasit casele si familiile dupa invazia americana

pai tocmai regele Marocului este musulman si are ca si prim-ministru un evreu....deci daca Islamul ar spune sa omori ne-musulmanii, crezi ca ar mai fost acest evreu in functia aceasta?
De unde scoti Laydee, 16 mil. de crestini in Egipt? Stiu ca max. 10%. La fel in Siria 10%. In Iordania 5%,...

Eu nu vad nici un american pe acolo, ca-i Mosul, Irak, Egipt (Egipt si Sudan condamna la moarte convertirea la crestinism), Liban, Siria, Arabia Saudita (prin lege nu exista crestinii aici), ...
Nu am sa ma i-au de americani de dragul vostru sau al comunistilor.

,,Un zarzavagiu syriac catolic, Fatoukhi Mounir, a fost ucis luni, 15 februarie 2010, în jurul orei 18:30 (15:30 GMT), de bărbați neidentificați, în magazinul său, acestia deschizand focul asupra magazinului din Sahaba, un cartier situat în vestul orașului situat 350 km nord de Bagdad – a declarat poliția.
,,
Duminică, 14 februarie 2010, un alt comerciant, care vindea “kebbé chaldeană” (mâncare făcută după o rețetă tradițională locală), Rayan Salem Elias, a fost și el împușcat în afara localului, în estul Mosulului.,,

"Minoritatea creștină a devenit o problemă în cadrul alegerilor, dar aceasta se întâmpla și cu mult înainte de alegeri. Doi creștini au fost uciși de la începutul acestei campanii electorale" vineri, 12 februarie 2010, a declarat Hazem Girgis, un diacon al Bisericii Ortodoxe siriace Sf. Efrem din cartierul Shurta, situat în centrul Mosulului.,,

"În Ajunul Crăciunului, creștinii din Egipt s-au confruntat cu acest atac brutal, și am asistat la uciderea a șase bărbați tineri care ieșeau din Biserica lor din Nag Hammadi, în Egiptul de Sus, după Sfânta Liturghie", a mai arătat comunicatul de presă al celor din parohia Sfântul Marcu. "Un ofițer de poliție musulman a fost și el, de asemenea, ucis în acest atac.,,

,,Patru musulmani acuzați de uciderea unui creștin, au fost achitați ieri, luni 22 februarie 2010, de către o instanță egipteană care a “constatat” că probele nu stabilesc vinovăția lor – conform unei surse judiciare, citată de AFP.,,

Daca nu-s evreii sunt americanii, daca nu-s americanii sunt crestinii,... de fapt oricum cu crestinii se incepe si cu ei se si termina.
Liderul palestinian musulman cere o Jihad "împotriva atât evrei și creștini,, si americani-s de vina.
Deocamdata (nu definitiv) Iordania si Libia sunt cele mai prietenoase fata de minoritatea crestina.
Daca va veti invata in continuare copiii a canta ,,Vom lupta sâmbătă și duminică,, imi dau seama ce natie toleranta veti dezvolta fata de evrei si crestini.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Idei gresite cu privire la Crestinism ioanna Religia Islamica 8 21.03.2015 21:58:48
preceptii gresite sau mituri rautacioase despre credintele altora Theodor_de_Mopsuestia Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 89 07.05.2013 00:21:47
Superstitii babesti si obiceiuri gresite tigerAvalo9 Generalitati 22 03.04.2012 00:37:38
Cei care-si sacrifica viata pentru idei gresite... laurastifter Morala Crestina 38 07.02.2012 20:29:22