View Single Post
Vechi 06.03.2010, 15:55:16
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Ca sa se dea bani de la buget pentru acea catedrala nu e nicio problema.
Poporul roman moare de foame dar s-au dat iar nu stiu cati bani sa se faca nu stiu ce autostrada,macar de s-ar face.

Apoi eu nu inteleg de ce UE nu a dat bani Romaniei sa isi faca autostrazi?
Inselati de draci cu ordinele cavaleresti care au facut UE au venit de fapt sa jecmaneasca poporul roman de aceea ne-au bagat in UE.
Vedeti cati bani s-au dat cu modernizarea liniei ferate Bucuresti-Brasov care nu s-a mai modernizat nici pana acum cum ne-au fost furate companiile de energiei electrica,de apa,de petrol,flota etc.
Toate apartin acum unor companii din strainatate.
Vedeti cum ne sunt furate padurile si altele ca acestea.
Mai vinovat e cel care inselat de draci il tenteaza pe functionarul roman cu spagi.

Ne-au bagat rachete in tara sa ne stricam relatiile cu Rusia pentru ca pe ei ii inseala dracii sa urasca poporul rus!
Da rusii nu au nimic cu Romania si vedeti cine a tradat din nou Romania daca nu inselatul de draci Basescu care da autonomie la judetele maghiare!UDMR si PDL dealtfel sunt impreuna la Popularii europeni in alianta.

Daca BOR trecea la loc pe calendarul neindreptat se unea Romania cu Republica Moldova pe considerente national-religioase si se aduceau si cei din BOSV inapoi!
Si cred ca si BRU ar fi fost lasati de BC sa treaca pe calendarul neindreptat daca se dadeau zile libere de Craciun,Adormirea Maicii Domnului,Schimbarea la fata si altele pe calendarul neindreptat!
Normal sa fi avut si o situatie economica prospera ca acum Romania fiind saraca nu vor vrea aceia sa se uneasca cu noi.
Adica de ce sa se uneasca sa se extinda datoria externa imensa a Romaniei si asupra lor?

Pai normal ca Republica Moldova nu vrea sa se uneasca cu Romania daca 93% din populatia Republicii Moldova care sunt crestin ortodocsi tin calendarul neindreptat si noi calendarul indreptat.

Vreti sa vedeti ca suntem condusi de niste inselati de draci care umbla sa indatoreze poporul roman la banci internationale?
BNR are o rezerva valutara de 29.73 de miliarde de euro.
Asta in timp ce poporul roman moare de foame!
http://www.financiarul.ro/2010/03/01...miliarde-euro/
Si atunci pentru ce s-a mai facut imprumutul de 20 mld euro la FMI?
Eu nu stiu ca sunt prost poate imi explica cineva.
Reply With Quote