View Single Post
Vechi 06.03.2010, 23:00:45
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Cred , ca mult mai bine , tinand cont de amploarea constructiei si a costurilor , sa se fi organizat un fel de referendum , in care contribuabilul avea un cuvant de spus , si in acest fel se evitau tot felul de discutii , nu pe acest forum , ci , in general . Atfel de constructii nu se fac in fiecare an si cred ca era de bun simt ca si omul de rand sa aiba un cuvant de spus .
Din pacate cei de sus considera aprioric ca vointa lor e si cea a unei majoritati ortodoxe, chiar daca mai mult pe hartie.

Ceea ce e gresit, majoritatea ortodoxa care NU da pe la biserica (80%) ar fi contra, avand in vedere costurile.

Chiar si din cei care frecventeaza biserica (3-5%) si li s-ar spune ce inseamna de fapt banii astia cred ca majoritatea n-ar fi de acord.

Intr-adevar, Biserica nu e un soi de democratie, dar totusi n-ar trebui sa se creeze astfel de distante intrei ierarhi si credinciosi.

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Ca sa se dea bani de la buget pentru acea catedrala nu e nicio problema.
Ai vazut tu vreo declaratie, vreun angajament oficial din partea Statului roman, ca se va angaja cu vreo suma semnificativa in constructia ei?

Catedrala va fi o povara pe umerii BOR si atat..nu va fi gata nici in 25 aniRestul...ce ai scris tu acolo, sunt intrebari retorice.

Suntem un popor inghenuncheat, incepand cu '89 incoace, care a fost inceputul sclaviei si nu a libertatii cum ne-am facut noi iluzii atunci.

Imperiile nu se mai fac ca pe vremuri, si natiunile nu mai cad la fel, totul se face pe ascuns sub semnul binelui, democratiei, progreslului, etc.

Last edited by AlinB; 06.03.2010 at 23:12:57.
Reply With Quote