View Single Post
Vechi 08.03.2010, 21:15:02
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Religia: Ortodox
Implicit Bilibox?

Citat:
În prealabil postat de Bilibox_ Vezi mesajul
Dupa cum zice intrebarea. Ce averi are preotul din localitatea voastra ?

In localitatea mea preotul are doua-trei masini straine, Rover, Volkswagen, o vila cu aprox. 12 camere, aproape la fel de mare ca biserica . Mai are si alte afaceri dar vilele si masina se vad.
Ma jurasem sa nu intru in discutia asta dar uite nu pot. La noi parintele locuieste intr-un apart. cu doau dormitoare cu sotia si doua fetite, primeste $1000 din care isi plateste chiria $800 noi ii platim internetul si telefonul. Mai avea pe linga.... un job acum la pierdut si pe ala se uita dupa altul cu ajutorul Domnului poate v-a gasi.Traieste in America asa ca nu e cel mai bogat preot de pe aici dar sincer nu l-am auzit odata se se vaite ca vai ce greu e.
In schimb am colege baptiste si imi povestesc cum traieste pastorul lor: casa mare la care el nu plateste nimic toata intretinerea este suportata de comunitatea lui, limuzina la scara, vacante platite de comunitate in cele mai scumpe resorturi, el nu mai presteaza alt job si nici sotia lui si cite beneficii care nu mi le-au spus colegele. Asa ca... hai sa nu mai vorbim de preotii ortodocsi care putini au ceea ce tu ai mentionat mai sus si tu nu stii de unde are, poate o mostenire sau alt venit.
Plus de asta parca indemna un parinte:sa nu judecam preotii.
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!
Reply With Quote