![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
In schimb am colege baptiste si imi povestesc cum traieste pastorul lor: casa mare la care el nu plateste nimic toata intretinerea este suportata de comunitatea lui, limuzina la scara, vacante platite de comunitate in cele mai scumpe resorturi, el nu mai presteaza alt job si nici sotia lui si cite beneficii care nu mi le-au spus colegele. Asa ca... hai sa nu mai vorbim de preotii ortodocsi care putini au ceea ce tu ai mentionat mai sus si tu nu stii de unde are, poate o mostenire sau alt venit. Plus de asta parca indemna un parinte:sa nu judecam preotii.
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Cate minciuni spui zilnic? | absolutep0wer | Generalitati | 22 | 19.06.2012 16:22:07 |
| Cate kilograme de aur vedeti aici ? | cocacoc | Generalitati | 71 | 02.11.2011 10:42:00 |
| Cate nume dam copiilor la Botez ? | cartib | Intrebari utilizatori | 9 | 15.01.2011 15:03:33 |
| Dumnezeu cel ascuns in cate un vers... | inorog | Arta bisericeasca in general | 4 | 31.01.2010 23:49:41 |
|
|