Subiect: hmm... help?
View Single Post
Vechi 14.03.2010, 14:03:00
VladCat
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de angel4ver Vezi mesajul
Am luat o decizie si vreau sa fac tot ce-mi sta in putere ca sa fim impreuna si sa-i arat ca nu tot ceea ce e scris e 100% adevarat.
Acum nu spun ca si ortodoxicismul (corectati-ma daca spun gresit cuvantul) e 100% perfect. Orice religie/secta/cult are atat parti bune cat si parti rele. Nici ortodoxi nu sunt perfecti, dar nici ceilalti. Asta gandesc eu fie ca e bine ce spun sau nu.

annajanette: multumesc mult pentru sfat; ma rog in fiecare seara (pentru ca-mi spun rugaciunile inainte de culcare) si de fiecare data cand simt nevoia si Il rog sa ma lumineze, sa-mi arate ce trebuie sa fac.
sper doar sa nu se ajunga la despartire din cauza religiei
ortodoxismul e perfect :) ...e ceea ce ne-a invatat Mantuitorul ..in ortodoxism invatatura Lui nu a fost alterata si strambata de lupta bisericii pentru putere, de batalia dusa de anumite persoane inteligente impotriva catolicismului etc.....este o binecuvantare pentru noi toti ca ne-am nascut in acest neam crestinat de insusi apostolul Andrei....asa cum faci deja continua sa lasi relatia voastra in mainile lui Dumnezeu..El vrea fericirea absoluta pentru amandoi si nu vrea sa suferiti catusi de putin decat daca e singura cale spre acea fericire.....poate se va ajunge la despartire sau poate la casatorie...oricat de dureroasa si de imposibil de suportat iti apare prima varianta(am trecut si eu prin ceva asemanator) important(pentru amandoi) e sa se ajunga la ce vrea El...Domnul sa iti dea putere! :)
Reply With Quote