View Single Post
Vechi 15.03.2010, 15:34:35
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Vsovi spunea:

"Dar stimabila muncită de „diavolul indigou” și care a evitat să bolduiască punctele sau virgulele care au apărut sau dispărut în textul ulterior, vrea să mă facă pe mine păcătosul să cred că alea (punctul, spațiul, virgua, etc) nu fac parte din cirtele și din iotele legii.
Deci iată că stimabila co-rectoare-oare pare că a fost apucată fie de putoare fie ea însăși fiind posedată de nărav..."

Nu am urmărit să evidențiez nici modificările neesențiale, pentru că atunci ai fi spus că intenționat caut nodul în papură; nu am urmărit cu obstinație nici fondul modificărilor esențiale, pentru că ele erau bune în felul lor, deoarece arătau ce concepție anti-Biserică îi mână pe pucioșii care stau în spatele lor. Am urmărit în special să arăt că disprețul liderilor pucioși față de autenticitatea textului îi demască și îi arată că nici ei nu cred că textul e de la Dumnezeu. Dacă textele pucioșești erau de la Dumnezeu, ei n-ar fi îndrăznit să schimbe din ele nici măcar o virgulă.

Limbajul lui Vsovi, din ce în ce mai colorat și mai iritat, arată că nu are seninătatea cugetului, nu știe să piardă. Fii demn, Vsovi, nimeni nu e perfect. Dacă nu ești în stare să învingi prin raționamente logice, nu sări la beregata adversarilor tăi, ca să nu te descalifici definitiv.