![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Zice stimabila așa: ''- nu poți corecta pe cineva care este incorijibil;'' Păi cineva este incorijibil fie din pricina că este perfect, nu e cazul meu deși..., fie că e încăpățânat în greșală, poate uneori, trebuie să recunosc dar nu aici, fie, și acum urmează adevărul, deci fie pentru că învățătorul ce să dă co-rector-corectoareoare este defapt un, un... mare fariseu, cărturar, învățător, ateu, șjmecher, care te clătește cu îndreptări insispisistente ca să te clătească de la starea ta, cea căldicea, trăgând mereu pisikaa de coadă ca să avertizeze boborul, opinia, că, iată, e ceva de semnalat la gazeta de părete, fiindcă, ia priviți, i-a intrat elementului turbulent și declasat și diversionist în obicei... să scrie susți în loc de susții sau să mânce câte o literă sau să nu facă acordul între substantiv și predicat și nici nu știe cazurile ori diferneța dintre adverb și complement și adjectiv ori pluralurile, deci iată ce tragedie, că acest element nociv, oaie neagră a turmei, și nici măcar nu e turma noastră, ne zgârie la urechiușele noastre fine și bine învățate, nu la gimnaziu, ci la fel de fel de școli superioare și facultăți și universități de prestigiu european sau mondial... și cum nu trebuie lăsate să prolifereze aceste năravuri urâte, mă simt eu dator-datoareoare ca să pun capăt și să pun această putoareoare la punct, și ca atare mă sacrific pentru binele nației și am să potcovesc acest nepotcovit sau iată chiar acum îi pun belciug în râtul lui murdar și plin de apropouri obscene cu care scurmă prin limba noastră atât de dragă nouă tuturor românilor făcându-ne să ne simțim ofensați în mândria noastră, pardon în smerenia noastră ce o ținem înaintea oamenilor și a maimarilor noștrii ca să fim apreciați de oameni, de lume în general, fiindcă noi iubim din toată inima limba cea curată și fără porci de cerneală pe caiete sau porci de unsoare sau porci mistreți de urâciuni întortocheate ieșite din mintea lor cea întunecată de răutatea cu care caută să ne dezbine de tot ce avem noi mai drag pe lume: pasta de dinți, săpunul și ciucurii de la poalele hainelor cu care umblăm prin piețe și așteptăm... Apoi continuă stimabila astfel: ''- dacă n-ai învățat destulă gramatică în școala elementară și la gimnaziu, e greu de crezut că ai să te apuci acum, la bătrânețe, să-ți rezolvi defectul profesional prin umplerea golurilor din creierul mic, la sfaturile unor outsider-i.'' Insinuând că mi-ar fi necesară ceva gramatică la creierul mic cel cu goluri ca să-mi rezolv și eu defectul profesional, de a corecta, prin umplerea golurilor, prin studiu la gramatica limbii căci ea stimabila mi-a găsit lacune dar văzând că sunt bătrân și ruginit și putred se arată neâncrezătoare și fatalistă pe baza unei vaste experiențe pe care a avut-o la catedră cu copiii răzgâiați și neciopliți care dacă nu s-au lăsat a fi ciopliți la timpul potrivit acum se întreabă ea că la ce bun să te mai apuci acum când mai ai un pic și dai colțul, deci singura soluție pentru mine de la stimabila este, așa cum insinuează, este să devin și eu outsider, adică să mă las dus cu pluta aia intergalactică, adică să mă las internat la senatoriul ăla văruit, așa ca pentru alien. Ce să mai poți răspunde la astfel de farse? Ca și cum creierul meu mic e o poartă de fotbal pentru năzbâtiile acestei extraterestre ca să dea ea goluri mereu triblându-mi circumvoluțiunile și șutând cu sete direct spre bulbul rahidian. Dar i-am mai răspuns și mai îi răspund mereu, că, oricât se căznește, așa cum n-a dat decât în BARă până acum, fiindcă atât se pare că știe ea de la prietenele ei, artiste mari la bară, tot așa și pe maideparte, căci de la atâta învârteală, o să li se învârtă nu numai ochii în cap ci și golurile din creierul lor ăla mare. Așa ca un dans de materiale de calitate, calități semiconductoare, ce puse la curent, le apucă dansul celebrităților pentru ca toate plinurile să prindă și să ocupe toate golurile din sistemul echipotențial căruia i s-a aplicat o diferență de potențial, diferențială, din afară, apărând astfel în capul lor o tensiune și un curent din ăla de tip repet-ent. (Enții sunt niște copaci așa ca niște oameni, așa ca în trilogia inelelor.) În final stimabila ''învățătoare'' își etalează cărțile, arătând ce avea în mână și nu-i minciună, o suită și două terțe: ''Dar cel mai important motiv este acela că sic!-urile nu se pun ca să corectezi pe cineva, atunci când îi reproduci un citat, ci să-i atenționezi pe ceilalți cititori că acel cineva este autorul construcției cu pricina. Deci e o confirmare că reproducerea este absolut exactă, fără nici o alterare a conținutului inițial. Cine citește citatul cu pricina știe atunci în mod sigur că, dacă e vorba cumva de vreo drăcovenie strecurată acolo, tătâne-su acestei drăcovenii este nu acela care reproduce citatul, ci e tocmai autorul textului citat. '' De aici rezultând în mod categoric de limpede că: -cine se scuză profesoral se acuză în mod clar, -și se mai și scoate imaculat așa ca la... lingvism nepătat. Cu alte cuvinte adică, stimabila, arată că până acum a sic!-uit ca să arate că nu a modificat ea citatul altora atunci când a dat copy-paste ci firește drăcovenia aceea apărută în text este fidelă cu aia diin textul originaal, și ca atare nu a corectat ci iată s-a abținut draga de ea de la a face vre-o corecție deci e clar că nu are defeect profesionaal ci a scos în evidență citarea exactă a sursei. Dar atunci draga mea, de ce crezi dumneata că trebuie să pui sic! doar acolo unde creezi dumneata că sunt greeșeli? Cine te minte pe tine că neapărat s-a greșit acolo și că e drăcovenie acolo în text acolo, de ce nu realizezi dumneata că unii, pe lângă faptul că nu mai are rost să învețe la bătrânețe granmatică, poate că le place așa, de amorul artei să scrie așa cum îi place, cum dă Domnul, nu numai din neglijență și negrijanie, ci poate pentru ca să obțină un rezultat nebănuit de niște lingviste atât de eminente ca domniile voastre? Deci drăcovenia din texte ce vă sare în ochi sigur nu vine din textul celui pe care-l supuneți voi puricării după metoda ghestapo-secu-ue ci vine din bârnitorincul lacomului cu care sperați voi că o să împărțiți prada: două muște deznădăjduite și un țânțar slab de constituție ce o să anunțe cazul la poliție... că iată stimabilele sic!-uiau ca să nu cumva să li se pună lor în cârcă marfa furată de la tătânesu'... tatăl purceilor din texte, firește, fiindcă el țânțarul se întreabă că altfel de unde au ele marfa aia de calitate și chiar atât de imaculată? Să nu fi lucrat ele la BARă până acuma? La bara de advocatură mă refer... firește. Last edited by vsovivi; 12.03.2010 at 18:15:45. |
|
|||
|
|||
![]()
182. Plastrografiile pucioșilor: încă două modificări îndrăznețe, dar adânc demascatoare
Printre modificările făcute de către liderii pucioși de la o ediție la alta a cărții “sacre” intitulate de ei “Cuvântul lui Dumnezeu”, sunt două care demască schimbarea de orientare radicală a mișcării centrifuge “Noul Ierusalim” în sectă contestatară a ierarhiei legitime a Bisericii Ortodoxe Române. Textele arată că imediat după Sinodul din ianuarie 1993, în care arhiereul Irineu s-a desprins definitiv de “mișcarea Noul Ierusalim”, mișcăriștii pucioși încă mai sperau la o recunoaștere și la o reconciliere din partea Bisericii, ferindu-se din acest motiv să o atace în mod deschis și radical. Iată textele demascatoare, așa cum apar ele în cele două ediții: Ediția 1995: Tot așa și acum, am venit în mijlocul celor ce sunt ai Mei, în mijlocul bisericii Mele, dar iată biserica Mea nu Mă cunoaște, căci ceea ce a fost, iarăși este tată. Nu Mă prețuiește și trec prin ea ca un necunoscut și nu cunoaște Duhul Meu, și nu cunoaște pe Cuvântul. [...] Eu sunt Domnul milei și al îndurărilor și iată trâmbițez în calea arătării slavei Mele, ca să audă străjerii Mei și să nu lucrez pe neștire. (Citat din Cuvântul lui Dumnezeul de la Pucioasa, din 23 aprilie 1994) Ediția 2006: Tot așa și acum. Am venit în mijlocul celor ce sunt ai Mei în mijlocul bisericii Mele, dar iată, biserica Mea nu Mă cunoaște, căci ceea ce a fost, iarăși este, și nu Mă prețuiește, și trec prin ea ca un necunoscut, și ea nu cunoaște Duhul Meu, și nu cunosc pe Cuvântul oamenii bisericii. [...] Eu sunt Domnul milei și al îndurărilor, și iată, trâmbițez în calea arătării slavei Mele, ca să audă străjerii bisericii și să nu lucrez pe neștire. (Citat din Cuvântul lui Dumnezeul de la Pucioasa, din 10/23 aprilie 1994) Prima modificare majoră este introducerea expresiei “oamenii bisericii” acolo unde se vorbește de cei care nu recunosc duhul vorbitor de la Pucioasa ca fiind Duhul Sfânt, și nici mesajele acestuia ca fiind Cuvântul lui Dumnezeu care întregește Sfânta Scriptură. Această imixtiune în textul original are ca scop o incriminare directă a slujitorilor BOR, acolo unde, în ediția precedentă, se preferase o incriminare voalată. Dacă în ediția I a cărții se prefera formularea “Biserica nu Mă cunoaște... și nu cunoaște ea nici Cuvântul Meu” (care incrimina întrega Biserică, adică pe clerici și pe laici deopotrivă), în ediția a doua se evidențiază că “Biserica nu Mă cunoaște... pentru că oamenii bisericii nu recunosc Cuvântul Meu”, deci “împotrivitorii” din Biserica Ortodoxă, cei care nu recunosc Cuvântul de la Pucioasa ca pe un întregitor al Bibliei, ar fi numai clericii. Cu alte cuvinte, oamenii Bisericii și numai ei sunt “capul răutăților”, iar laicii care se încăpățânează să rămână atașați de Biserica strămoșească nu au nici o vină, săracii, ei fiind doar manipulați de către liderii lor spirituali (arhiereii și preoții). A doua modificare majoră din acest text este și mai interesantă. Cei care se dovedeau necredincioși în învățătura pucioșească încă mai erau catalogați în anul 1994 drept “străjerii Mei”. În anul 2006, surpriză! În urma intervenției subtile a comitetului pucios de corecție a “textului divin”, condus cu mână forte de Mihaela Tărcuță, “necredincioșilor” li se schimbă statutul din “străjerii Mei” în “străjerii bisericii”. Așadar mesajul, vorbind din dreptul lui Dumnezeu, spune acum că ortodocșii tradiționali nu mai sunt “ai Mei” și nici Biserica lor nu mai este “a Mea” . În plus, acordul bine îngrijit dintre subiect și predicat (cunoaște devine cunosc) arată caracterul intenționat al plastrografiei. Care să fie scopul ascuns al acestei modificări? Explicația este simplă. Între timp, schisma se conturase tot mai limpede: apăruse noua Biserică de la Pucioasa (zisă Biserica “Noul Ierusalim”), deci se putea declara deschis și oficial că vechea biserică (BOR) și slujitorii ei fuseseră repudiați definitiv de către Glasul Vorbitor de la Pucioasa. Însă maniera liderilor pucioși de a aduce la cunoștința opiniei publice propriul punct de vedere privind situația de facto a Bisericii și a slujitorilor ei este de-a dreptul inacceptabilă. “Proorocii” Pucioși ar fi fost mai credibili dacă s-ar fi rezumat să conceapă noi “Cuvinte care vin din cer” și să declare că “singură biserica lor mai este cea agreată de divinitate, în timp ce BOR nu mai este”, decât să umble la arhive și să opereze măsluiri în “textele sacre pucioșești”, care, nu-i așa? s-ar fi cuvenit să fie protejate chiar de ei, cu maximă responsabilitate, astfel încât nici o iotă și nici o cirtă să nu se schimbe din “ceea ce a vorbit Dumnezeu” de-a lungul vremii la Pucioasa. Însăși maniera aceasta constructiv-distructivă, aplicată asupra propriilor “texte sacre”, îi demască pe liderii pucioși ca pe niște farseuri și oportuniști, lipsiți de cel mai elementar respect față de propriile lor producții epico-filosofice cu pretenții de mesaje evanghelice, dar lipsiți și de teamă sau măcar de respect față de Dumnezeul pe care-L propovăduiesc. În schimb, ei sunt mereu pe fază ca să-i înșele pe cei naivi, fabricând pe sub mână noi “Cuvinte din cer”, împănate cu concepte pseudo-religioase de factură fundamentalist-creștină, eretică și schismatică, plastrografiindu-și din când în când cu câte un update propriile lor opere, dezgropate din arhivele pucioșești. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din citatele date care nu se corectează unele pe altele ci cel ulterior deslușește și întărește textul anterior, rezultă clar pentru orice minte „senilă” că acolo: Se trage o paralelă cu ce s-a întâmplat acum 2000 de ani și reiese cum Biserica din Avraam și cea de Acum este aia care a privegheat și a trăit sub și în duhul proorociei, prin care L-au cunoscut că El este Hristosul. Dar stimabila muncită de „diavolul indigou” și care a evitat să bolduiască punctele sau virgulele care au apărut sau dispărut în textul ulterior, vrea să mă facă pe mine păcătosul să cred că alea (punctul, spațiul, virgua, etc) nu fac parte din cirtele și din iotele legii. Deci iată că stimabila co-rectoare-oare pare că a fost apucată fie de putoare fie ea însăși fiind posedată de nărav, ea ca mare lingvistă, îl vede doar în curte la alții, scoțând în evidență numai ceea ce îi satisfăcea ei interesul-progresul, învăzănd-învățând că restul, ce a neglijat ea nu e esențial, uitând Cuvântul Lui Dunezeu care a zis că, citez din ceva text ținut undeva în memoria mea plină de goluri: „cel ce una din acestea mici le va lăsa și așa va învăța, mic se va chema el în Impărăția Cerurilor.” Last edited by vsovivi; 15.03.2010 at 12:22:55. |
|
|||
|
|||
![]()
Vsovi spunea:
"Din citatele date care nu se corectează unele pe altele ci cel ulterior deslușește și întărește textul anterior, rezultă clar pentru orice minte „senilă” că ..." După un asemenea raționament, am putea deduce că și Biblia ar fi putut fi "corectată" în cei 2000 de ani de mii de ori, ca să fie mai clare înțelesurile ei adânci. Dar iată că după 2000 de ani Biblia a rămas neschimbată. Nimeni nu a avut curajul să intervină, pentru că recunoșteau în ea adevăratul Cuvânt al lui Dumnezeu. Nu așa a fost și cu pucioșii. Liderii lor, conștienți că nimic nu li se poate întâmpla, au operat "corecții" la textele lor pe care le pretindeau a fi sacre, dovedind un total dispreț față de originalitatea Cuvântului de la Pucioasa. Dacă acest Cuvânt era chiar de la Dumnezeu, oare ar mai fi îndrăznit să schimbe o iotă sau o cirtă din el? |
|
|||
|
|||
![]()
Vsovi spunea:
"Dar stimabila muncită de „diavolul indigou” și care a evitat să bolduiască punctele sau virgulele care au apărut sau dispărut în textul ulterior, vrea să mă facă pe mine păcătosul să cred că alea (punctul, spațiul, virgua, etc) nu fac parte din cirtele și din iotele legii. Deci iată că stimabila co-rectoare-oare pare că a fost apucată fie de putoare fie ea însăși fiind posedată de nărav..." Nu am urmărit să evidențiez nici modificările neesențiale, pentru că atunci ai fi spus că intenționat caut nodul în papură; nu am urmărit cu obstinație nici fondul modificărilor esențiale, pentru că ele erau bune în felul lor, deoarece arătau ce concepție anti-Biserică îi mână pe pucioșii care stau în spatele lor. Am urmărit în special să arăt că disprețul liderilor pucioși față de autenticitatea textului îi demască și îi arată că nici ei nu cred că textul e de la Dumnezeu. Dacă textele pucioșești erau de la Dumnezeu, ei n-ar fi îndrăznit să schimbe din ele nici măcar o virgulă. Limbajul lui Vsovi, din ce în ce mai colorat și mai iritat, arată că nu are seninătatea cugetului, nu știe să piardă. Fii demn, Vsovi, nimeni nu e perfect. Dacă nu ești în stare să învingi prin raționamente logice, nu sări la beregata adversarilor tăi, ca să nu te descalifici definitiv. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar dumneata repeți mereu niște termeni în speranța că repetând minciuna la nesfârșit o să o și poți impune: original, centrifugă, corecții... lucru ce dovedește interesul tău și a lui nenia pe care îl slujești pentru a pune Lumina sub obroc... un interes de a nu pierde nenia puterea și pri(vi)lejurile și prozelitismul ascuns pro ori contra ori căldicel, căci dacă nu ai avea interes, nu te-ai agăța la nesfârșit de termeni care să sugereze falsa ta dreptate și să trimită discursul tău prin termenii cheie mereu la minciuni pe care fraierii să le ia drept adevăruri... Deci atâta vreme cât ești o diversionistă, mă intreb ce sens are să-mi bat capul, mintea senină ca să mi se facă, sperând în zadar în onestitatea interlocutorului, „senilă” complet și să fiu luat drept naiv de către alți cititori?.. Că voi nici măcar nu avocățiți pe aici ci voi pur și simplu vreți să impuneți minciuna exact așa ca prin beciurile secu-riștilor îmbrăcați în deci-țieni, centi-țieni și mili-țieni, căci țienii sunt unitățile de măsură pentru măsurat pro-stia... Dar acum nu mai există milițieni... ci mili-tari, și ăștia dacă nu execuți te lichidează, căci tăria este unitatea cu care se măsoară beția: deci-tari, centi-tari, mili-tari, micro-tari, nano-tari, pico-tari,... Deci ce rost are a discuta cu uneltele pavloviene ale lui nenia? Ca să mă pună pe lingișpil și să mă supună la forțele centrifuge? Zicănd mereu că iată cineva s-a băgat la învârteli... cu cel rău... Păi atunci de ce dați mereu târcoale la stup? Așa ca împinse de o forță centripetă într-o nesfârșită fâțâială după un mic indiciu, cu care să șocați aberica... pentru ce aveți reformată o limbă de lemn, de stejar, ascuțită la ursul din pădure pe tocilă, cu trimiteri la iad? Deci raționamentul meu este cinstit, greșit sau nu, iar al tău fățarnic și prefăcut, deoarece vrei să-mi impui capul mereu cu învinuirile tale... lipsite de sens și pline de născociri absurde... și dacă nu te-a pus nenia, atunci sigur tanti grijania nu-ți dă pace. Iar eu am încercat mereu să te fac să-ți revi, te-am iertat și te iert și acum, dar tu nu te liniștești, deși ți-am demonstrat că ai ochii ținuți, și atunci iar și iar te tot lovești de stâlpul de telegraf, telefon, radio, cu mobil, sunând la țânțarul anofel ca să reclame cazul la poliție... decipoliție, centipoliție, milipoliție... Last edited by vsovivi; 15.03.2010 at 16:26:55. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar asta (ceea ce ați ajuns să susțineți) e cea mai bună încercare și culmea absurdului: Au modificat (iar tu zici au corectat, deși nu e cazul ca să fie CLD găsit cu erori spre a fi corectat) de la o ediție la alta, lucru care demonstreză că nu au respect față de Hristos, față de Cuvântul lui Dumnezeu, lucru care le demască necredința. Deci iată culmea fariseismului și fățărniciei, căci acuzarea a fost în stare să susțină că ea ar fi crezut dacă pucioșii n-ar fi modificat scrierile... Deci nu v-am zis că aveți un simț al umorului ce ar putea fi măsurat în Terra-țieni... și ar avea câteva numere întregi înainte de virgulă... crezându-se ele Giga-tari. Dar uite nu râd ci mă abțin, și chiar vă plâng intuind până unde v-a dus pisikaa lui nenia ce ați scos-o la plimbare în lesă... dar aveți grijă că o să trimită după voi eretele lui de pe umărul drept dacă nu o să biruiți aici la procesul ăsta ilar... plin de negru de fum... și în loc de niște lovele drept recompensă pentru că i-ați scos misikaa la park o să primiți altceva... un șut năpraznic în..., și o să vedeți voi atunci în ce plasă o să nimeriți și cine o să se bucure că s-a dat (de)... gooooool, tocmai la păianjeni. Last edited by vsovivi; 15.03.2010 at 17:24:50. |
|
|||
|
|||
![]()
Iată explicația pentru care stimabilele și-au pierdut de tot umorul, și ea este o explicație simplă, care trebuie neapărat crezută căci e simplă:
Citat:
Citat:
Astea mie îmi pare că sunt „gLume” ca alea ce se spuneau pe la ședințele partidului comunist, în plen... sau prin beciurile alea pline de mucigai dar bine date cu var dacă venea cineva de la centru în inspecție. ce mai poate fi de zis despre: -schisma se conturase tot mai limpede -“Proorocii” Pucioși ar fi fost mai credibili dacă s-ar fi rezumat să conceapă -decât să umble la arhive și să opereze măsluiri în “textele sacre pucioșești” -s-ar fi cuvenit să fie protejate chiar de ei, cu maximă responsabilitate, astfel încât nici o iotă și nici o cirtă să nu se schimbe -Însăși maniera aceasta constructiv-distructivă, aplicată asupra propriilor “texte sacre” -îi demască pe liderii pucioși ca pe niște farseuri și oportuniști -lipsiți de cel mai elementar respect față de propriile lor producții epico-filosofice cu pretenții de mesaje evanghelice -dar lipsiți și de teamă sau măcar de respect față de Dumnezeul pe care-L propovăduiesc -ei sunt mereu pe fază ca să-i înșele pe cei naivi, fabricând pe sub mână noi “Cuvinte din cer”, -“Cuvinte din cer”, împănate cu concepte pseudo-religioase de factură fundamentalist-creștină, eretică și schismatică, -plastrografiindu-și din când în când cu câte un update propriile lor opere, dezgropate din arhivele pucioșești. De unde rezultă că iată că v-ați pierdut și umorul și bășcălia și ce ați mai avut, poezia, și ați rămas în loc de seninătate cu cinismul, minciuna și groaza și ura, căci textul ăsta vă demască groaza și frica urâcioasă ce se dă superioară, dar e frica aia urâtă, blasfemia brutală, din frica... de nenia și tanti grijania... încercând să vă repetați vouă la nesfârșit că scrierile sfinte nu sunt decât invenții omenești... deci nădăjduiți că o să vă liniștească pe voi nenia, flatându-vă peste minciunile scornicite și păcatele făcute că altfel e coșmar ceea ce voi știți că urmează, să dați ochi cu pisikaa scoasă din lesă și cu eretele, deci dacă nu nenia atunci tanti grijania vă flatează așa peste textele pseudo elevate în lingvism ca să vă liniștiți și să nu-i vedeți coada aia lungă a ei plină de grijanie... urâtă și cu puzderie de bube albe și negre... negre de la umorul ăla absurd și cinic, de aia e bubele de pe coadă negre, și albe că vi se arată vrednică, și voi tot așa ca și ia... albinuțe viespuțe lingvistuțe vrednicuțcuțe. De aia am zis mereu, iartă-le Doamne pe aceste toante că nu știu ce fac, și nici eu nu știu ce fac, dar atunci ele, cele două sărmane lingviste amăgite și cu orbire lovite... Așa că de aia vă iert și vă rog să mă iertați și voi ca să mă poată ierta și pe mine păcătosul, Dumnezeu, că iar v-am făcut în fel și chip... dar nu eu, ci așa rezultă din textele voastre, că iată, voi v-ați făcut singure de cafia. Last edited by vsovivi; 15.03.2010 at 18:33:50. |
|
|||
|
|||
![]()
Poftim, ca să vedeți și voi cam cum arată tanti grijania... și nenia... și lesa de care vă țineți voi... și eretele, nu vulturoiul ci eretele ... ăsta voiam să... ca să vă faceți măcar o părere... pentru ca de acum în loc să vă aruncați pe apa sâmbetei, iar și iar, să încercați să ieșiți măcar cu o iotă sau o cirtă, din coșmar.
Last edited by vsovivi; 15.03.2010 at 19:50:09. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cred ca toata lumea a inteles ce ai vrut sa spui. Multumim pentru linkuri, mai ales pentru cele cu Mr Bean ;-) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fenomenul Posaga | poster | Exorcismul | 13 | 13.01.2015 14:22:59 |
Cetatea Noul Ierusalim | idealist | Calugarul | 12 | 18.01.2013 11:13:01 |
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti | geo.nektarios | Secte si culte | 3 | 01.04.2011 17:38:21 |
mesaj de la noul ierusalim | anaana71 | Secte si culte | 417 | 31.01.2011 15:31:40 |
|