View Single Post
Vechi 16.03.2010, 23:57:38
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ALEXANDRU ANASTASIU Vezi mesajul
DIN ÎNDREPTARUL DE SPOVEDANIE:
 În caz de boală am refuzat ajutorul medical, sfidându-i pe doctori.
 Am apelat la medicina alternativă: homeopatie, acupunctură, osteopatia ca și chiropractică, masaj bioenergetic, shiatsu, medicina holistică, radiestezie, cromoterapie, cristaloterapie, reflexoterapie, reflexologie, medicina ayurvedică, dialogism transcendental, meditația transcendentală, numărul de aur, puterea gândului, gândirea pozitivă, mișcarea de integrare spirituală în absolut MISA, urinoterapia, helioterapia, longevitate, aromoterapie, botanoterapie, presopunctură, bioenergie, magie albă, magnetoterapie, magnetism, scientologie, auditare, electropsihometru (E-metru), dianetică, engramele minții, orgonomie, spiritism, medium, credința în puteri energetice, cosmice, vrăjitorie cu calculatorul (biorezonanță) și orice altă medicină cu orice altă denumire care nu se folosește de puterile vindecătoare pe care le-a pus Dumnezeu ori în Sfintele Taine ale Bisericii Ortodoxe ori în legile naturale fizice sau chimice (cum sunt bunele metode medicale clasice: medicamentele, plantele, fizio- și kinetoterapia). Am apelat la orice medicină care se bazează pe puterile „vindecătoare”, miraculoase, bioenergetice ale omului, aparaturii sau naturii și care indiferent de denumire este vrăjitorie (exemple de termeni moderni folosiți în vrăjitoriile și/sau șarlataniile moderne: paranormal, structuri subtile electromagnetice a celulelor și componentelor sale, reglaj de energie, reglaj al câmpului magnetic, energii Yin și Yang, energii pozitive și negative, diluție și/sau dinamizare homeopatică sau atingerea „esenței dumnezeiești a creației” – idee care provine din erezia panteismului).
Ce amestec! Spue-mi si mie din de indreptar de spovedanie este asta?
Constat din ce in ce mai mult ca aceste indreptare contin si multe aberatii. Sa-mi fie cu iertare. Hai sa zicem ca despre bioenergie se poate discuta, dar ce are homeopatia ezoteric si diabolic si oriental, oameni buni?