Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox
 
 


Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde
 
Thread Tools Moduri de afișare
  #81  
Vechi 16.03.2010, 23:32:26
mirabela mirabela is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 02.03.2009
Locație: germania
Religia: Ortodox
Mesaje: 487
Implicit

Mama mea a avut hepatita, si s-a vindecat complet !!!! Dar prin post si rugaciune, multa rugaciune, si e printre putinele cazuri din lume. Aici a fost efortul personal al ei.Post obisnuit cred ca majoritatea de aici il tin, si dupa cativa ani de tinut posturi, crede-ma ca-ti spun ca e ushor.

Iar un post negru nu-l poate tine oricine si nu e pt oricine. Daca nu e tinut cum tb, se poata da in bara rau de tot.

Alinarea omului nu e in bioenergie, ci in credinta in Bunul Dumnezeu, in acceptarea cu tot sufletul si din tot sufletul a voii Lui pentru noi, chiar daca noua uneori nu ne place Voia Lui, dar totul e inspre binele nostru.


Rabdare, rabdare, rabdare....

Citat:
În prealabil postat de kiralina Vezi mesajul
Nu post negru,post obisnuit!dar ptr un adolescent rapus de boala era o performanta!
Reply With Quote
  #82  
Vechi 16.03.2010, 23:35:38
ALEXANDRU ANASTASIU's Avatar
ALEXANDRU ANASTASIU ALEXANDRU ANASTASIU is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 13.03.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Mesaje: 362
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
Depinde. Este pacat daca incepi sa practici alte religii sau ceva de tip ocult.

Medicina traditionala chinezeazca de exemplu este o medicina de tip energetic. Nu are nici o legatura cu religia. Aceasta medicina spune ca in trup exista si energii care daca sunt dezechilibrate pot da nastere la boli. Dezechilibrele vin mai ales din probleme sufletesti.
Nu ne obliga nimeni sa practicam alta religie sau ritualuri. Ne putem folosi doar de o stiinta traditionala milenara, la fel ca acupunctura, care completeaza medicina de tip occidental, axata numai pe materia trupului.

Si sigur, Dumnezeu este cel care vindeca, si maslul, spovedania si celelalte sunt importante.
EU SÂNT MEDIC ORTODOX ȘI AM STUDIAT PROBLEMA ATÂT DIN PUNCT DE VEDERE MEDICAL CÂT ȘI DIN PUNCT DE VEDERE TEOLOGIC LA TEZA MEA DE LICENȚĂ DUPĂ CE AM FOST PACIENT INIȚIAL ENTUZIASMAT ȘI APOI ÎNGROZIT DE EFECTELE LOR. SUNT SINISTRE REZULTATELE ÎN TIMP ȘI LA HOMEOPATIE ȘI LA ACUPUNCTURĂ ȘI LA ORICE FORMĂ DE BIOENERGIE.
În mare vindecarea poate veni de la cele de sus, cele pământești și cele de dedesupt.

Pentru că singurul Mântuitor este Iisus Hristos prin cele de sus înțelegem Sfintele Taine ale Bisericii Ortodoxe mai ales Sf. Maslu. Cunosc nenumărate cazuri de cancere vindecate prin spovedanie și Sf. Maslu. Dar necesită smerenie și recunoașterea păcatelor căci cauza îmbolnăvirii este numai păcatul

Cele pământești sunt cele lăsate de Dumnezeu în natură. Medicina clasică le-a dezvoltat. Numai ea e bună dar e cu durere ca o icoană a iadului și a durerii pocăinței prin care Dumnezeu ne învață și nevrând să fugim de plăcerea păcatului să alergăm la Cruce.

Cele de dedesupt sunt cele provenite din energiile demonice îngăduite de Dumnezeu pentru încercarea dorinței noastre. Dorim mai mult vindecarea pe pământ sau mântuirea? Ele sânt foarte comode, pline de promisiuni ca o campanie electorală dar duc la iad. Sânt 2 cete de demoni una agresivă ce crește activitatea și dă dureri. Alta depresivă care scade activitatea dă falsă liniște și lipsă de dureri. Deci pot în colaborare să dea și să ia boli ca să atragă oamenii la vindecări demonice, la proștii sfetnici care duc în final la pierderea treptată și subtilă a mântuirii. Singurul lucru care nu-l pot face demonii este să se smerească. De aceea ai să vezi la cei care merg cu bioenergie că prezintă metoda lor de vindecare ca pe ceva special.

ACUPUNCTURA A APĂRUT CA FIIND IMPUSĂ DE STAT DE ÎMPĂRATUL GALBEN PENTRU A PUTEA LUA MAI MULTE IMPOZITE ȘI CU ORDIN SĂ SE DESFIINȚEZE MEDICINA TRADIȚIONALĂ CHINEZĂ PE BAZĂ DE PLANTE. ARE LA BAZĂ CREDINȚA CĂ BOLILE SUNT ADUSE DE 13 SPIRITE ȘI CARE TREBUIE ALUNGATE PRIN ÎNȚEPĂTURI CU ACUL. ÎN ZILELE NOASTRE PENTRU CĂ OCCIDENTALII SUNT LA PUTERE ȘI EI NU MAI CRED ÎN DRACI S-A ÎNVELIT PROBLEMA CU UN FEL DE ECHILIBRARE ENERGETICĂ YIN ȘI YANG. ESTE TEHNICA VECHE A VRĂJITORIEI DE A SE NUMI ȘTIINȚĂ.
CEA MAI VICLEANĂ BIOENERGIE RĂMÂNE ÎNSĂ HOMEOPATIA CARE VREA ASTĂZI SĂ-ȘI DEA DENUMIRI ORTODOXE. VICLEȘUGUL EI CONSTĂ ÎN SUSȚINEREA CĂ DACĂ SE DILUEAZĂ O SUBSTANȚĂ SE AJUNGE LA ESENȚA DUMNEZEIASCĂ. AZI SE AMBALEAZĂ PROBLEMA FIIND SUBSTITUITĂ FORMAL CU TEORIA INFORMAȚIEI DAR DE FAPT E ACELAȘI LUCRU DEOARECE DUMNEZEU CUVÂNTUL SAU LOGOSUL SAU RAȚIUNEA CARE LA CREȘTINI ESTE O PERSOANĂ IUBITOARE ÎN PANTEISM SE DEPERSONALIZEAZĂ FIIND NUMIT INFORMAȚIE VINDECĂTOARE. TEHNICA VECHE DE A GĂSI O ALTĂ PRICINĂ DE SĂNĂTATE SAU MÂNTURIE ÎN AFARA LUI HRISTOS. ALTĂ PROBLEMĂ A HOMEOPATIEI ESTE DINAMIZAREA CARE VREA SĂ ZICĂ CĂ PRIN ANUMITE METODE SE POATE TRANSMITE O ENERGIE VINDECĂTOARE VEȘNICĂ. FIZIC NU SE POATE AȘA CEVA ȚINE DOAR DE DOMENIUL DUHURILOR CA SĂ EXISTE UN PERPETUUM MOBILE DE GRADUL II ADICĂ A DA UN IMPULS CARE SE CONSERVĂ LA NESFÂRȘIT. PRACTIC DINAMIZAREA TRANSMITE O ENERGIE FIZICĂ DAR CARE DISPARE LA MAXIMUM 15' DUPĂ ÎNCETAREA ACȚIUNII. ÎN HOMEOPATIE SE DAU AȘADAR DRAJEURI ÎNSOȚITE DE O IDEE GREȘITĂ CĂ EXISTĂ VINDECARE ÎN AFARA SUBSTANȚELOR CREATE DE DUMNEZEU ȘI PRIN ACȚIUNEA HOMEOPATULUI, ACEASTĂ IDEE ESTE O MINICUNĂ NUMITĂ EREZIE ÎN LIMBAJ BISERICESC ȘI E FOARTE ATRACTIVĂ PENTRU DEMONI DE ACEEA EI ACȚIONEAZĂ CA SĂ O SUSȚINĂ.
PENTRU MAI MULTE LĂMURIRI VĂ DAU ȘI UN FRAGMENT DINTR-UN ÎNDREPTAR DE SPOVEDANIE.
DIN ÎNDREPTARUL DE SPOVEDANIE:
 În caz de boală am refuzat ajutorul medical, sfidându-i pe doctori.
 Am apelat la medicina alternativă: homeopatie, acupunctură, osteopatia ca și chiropractică, masaj bioenergetic, shiatsu, medicina holistică, radiestezie, cromoterapie, cristaloterapie, reflexoterapie, reflexologie, medicina ayurvedică, dialogism transcendental, meditația transcendentală, numărul de aur, puterea gândului, gândirea pozitivă, mișcarea de integrare spirituală în absolut MISA, urinoterapia, helioterapia, longevitate, aromoterapie, botanoterapie, presopunctură, bioenergie, magie albă, magnetoterapie, magnetism, scientologie, auditare, electropsihometru (E-metru), dianetică, engramele minții, orgonomie, spiritism, medium, credința în puteri energetice, cosmice, vrăjitorie cu calculatorul (biorezonanță) și orice altă medicină cu orice altă denumire care nu se folosește de puterile vindecătoare pe care le-a pus Dumnezeu ori în Sfintele Taine ale Bisericii Ortodoxe ori în legile naturale fizice sau chimice (cum sunt bunele metode medicale clasice: medicamentele, plantele, fizio- și kinetoterapia). Am apelat la orice medicină care se bazează pe puterile „vindecătoare”, miraculoase, bioenergetice ale omului, aparaturii sau naturii și care indiferent de denumire este vrăjitorie (exemple de termeni moderni folosiți în vrăjitoriile și/sau șarlataniile moderne: paranormal, structuri subtile electromagnetice a celulelor și componentelor sale, reglaj de energie, reglaj al câmpului magnetic, energii Yin și Yang, energii pozitive și negative, diluție și/sau dinamizare homeopatică sau atingerea „esenței dumnezeiești a creației” – idee care provine din erezia panteismului).
 Ocultismul sau esoterismul este falsa știință cultivată de mințile înfierbântate, prin care ocultiștii spun că posedă un simț superior celor obișnuite, și prin care ei ajung să cunoască rădăcinile adevărurilor. în realitate, nu este decît o înșelăciune a diavolului, care a înșelat pe oameni sub diferite forme ale idolatriei, spiritismului și altor practici, pornind de la anumite realități fizice și psihice, pentru ca pe temeiul unui adevăr parțial, să ducă la o rătăcire și mai mare a minciunii înșelătoare. Ocultismul se manifestă parțial sub alte nume, osândite de biserică. Orice nume ar purta el, trebuie demascat și osândit, fiindcă orice fel de rătăcire cu cît conține mai mult adevăr în ea, cu atît este mai periculoasă.
 În vechime oamenii învățați se numeau magi (Fac. 4, 8; Matei 21,1), însă cu timpul au fost umbriți de magii falși, vrăjitori, șarlatani și înșelători, încît astăzi prin magie se înțelege totalitatea mijloacelor oculte de a lucra misterios în sânul naturii, și de a supune spiritele nevăzute, ba chiar folosindu-se de numele lui Dumnezeu la comanda vrăjitorului ca să facă lucruri supranaturale, neobișnuite. Magia prin care se face binele vicleșugului, se numește magie albă, iar cea prin care se face răul se numește magie neagră. În realitate este o aceeași lucrare drăcească, prin care diavolul se pune în slujba omului vândut Iui, pentru ca apoi acest om și cei care apelează la serviciile lui, fără ca să se spovedească pentru aceasta, să-i aparțină cu totul în muncile veșnice (Ex. 7,11-12 și 22, 8-18; II Tim. 3, 8; Luca 10,18; Apoc. 12, 8-10).
 Magia care lucrează asupra minții oamenilor prin numere, adică numere cabalistice, prin care se pretinde că ar reprezenta lucruri ascunse, pe care le descifrează numai magul, se numește magie cabalistică. Magia care se folosește de elementele naturale, geologice și chimice ca pietre diferite, ape și soluții cu diferite amestecături se numește alchimie. Toate aceste fiind creațiuni ale înșelăciunii, ele se osândesc aspru (VI ec. 61,65).

Last edited by ALEXANDRU ANASTASIU; 16.03.2010 at 23:43:47.
Reply With Quote
  #83  
Vechi 16.03.2010, 23:41:29
mirabela mirabela is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 02.03.2009
Locație: germania
Religia: Ortodox
Mesaje: 487
Implicit

Touche !!!!!!!!

Un punct de vedere foarte realist !!!

Multi vb despre religiile asiatice, si habar n-au cu ce se mananca, cand e atat de simplu sa urmezi ortodoxia .Citat:
În prealabil postat de ALEXANDRU ANASTASIU Vezi mesajul
ACUPUNCTURA A APĂRUT CA FIIND IMPUSĂ DE STAT DE ÎMPĂRATUL GALBEN PENTRU A PUTEA LUA MAI MULTE IMPOZITE ȘI CU ORDIN SĂ SE DESFIINȚEZE MEDICINA TRADIȚIONALĂ CHINEZĂ PE BAZĂ DE PLANTE. ARE LA BAZĂ CREDINȚA CĂ BOLILE SUNT ADUSE DE 13 SPIRITE ȘI CARE TREBUIE ALUNGATE PRIN ÎNȚEPĂTURI CU ACUL. ÎN ZILELE NOASTRE PENTRU CĂ OCCIDENTALII SUNT LA PUTERE ȘI EI NU MAI CRED ÎN DRACI S-A ÎNVELIT PROBLEMA CU UN FEL DE ECHILIBRARE ENERGETICĂ YIN ȘI YANG. ESTE TEHNICA VECHE A VRĂJITORIEI DE A SE NUMI ȘTIINȚĂ. CEA MAI VICLEANĂ BIOENERGIE RĂMÂNE ÎNSĂ HOMEOPATIA CARE VREA ASTĂZI SĂ-ȘI DEA DENUMIRI ORTODOXE. VICLEȘUGUL EI CONSTĂ ÎN SUSȚINEREA CĂ DACĂ SE DILUEAZĂ O SUBSTANȚĂ SE AJUNGE LA ESENȚA DUMNEZEIASCĂ. AZI SE AMBALEAZĂ PROBLEMA FIIND SUBSTITUITĂ FORMAL CU TEORIA INFORMAȚIEI DAR DE FAPT E ACELAȘI LUCRU DEOARECE DUMNEZEU CUVÂNTUL SAU LOGOSUL SAU RAȚIUNEA CARE LA CREȘTINI ESTE O PERSOANĂ IUBITOARE ÎN PANTEISM SE DEPERSONALIZEAZĂ FIIND NUMIT INFORMAȚIE VINDECĂTOARE. TEHNICA VECHE DE A GĂSI O ALTĂ PRICINĂ DE SĂNĂTATE SAU MÂNTURIE ÎN AFARA LUI HRISTOS. ALTĂ PROBLEMĂ A HOMEOPATIEI ESTE DINAMIZAREA CARE VREA SĂ ZICĂ CĂ PRIN ANUMITE METODE SE POATE TRANSMITE O ENERGIE VINDECĂTOARE VEȘNICĂ. FIZIC NU SE POATE AȘA CEVA ȚINE DOAR DE DOMENIUL DUHURILOR CA SĂ EXISTE UN PERPETUUM MOBILE DE GRADUL II ADICĂ A DA UN IMPULS CARE SE CONSERVĂ LA NESFÂRȘIT. PRACTIC DINAMIZAREA TRANSMITE O ENERGIE FIZICĂ DAR CARE DISPARE LA MAXIMUM 15' DUPĂ ÎNCETAREA ACȚIUNII. ÎN HOMEOPATIE SE DAU AȘADAR DRAJEURI ÎNSOȚITE DE O IDEE GREȘITĂ CĂ EXISTĂ VINDECARE ÎN AFARA SUBSTANȚELOR CREATE DE DUMNEZEU ȘI PRIN ACȚIUNEA HOMEOPATULUI, ACEASTĂ IDEE ESTE O MINICUNĂ NUMITĂ EREZIE ÎN LIMBAJ BISERICESC ȘI E FOARTE ATRACTIVĂ PENTRU DEMONI DE ACEEA EI ACȚIONEAZĂ. EU SÂNT MEDIC ORTODOX ȘI AM STUDIAT PROBLEMA LA TEZA MEA DE LICENȚĂ. SUNT SINISTRE REZULTATELE ÎN TIMP ȘI LA HOMEOPATIE ȘI LA ACUPUNCTURĂ ȘI LA ORICE FORMĂ DE BIOENERGIE. PENTRU MAI MULTE LĂMURIRI VĂ DAU ȘI UN FRAGMENT DINTR-UN ÎNDREPTAR DE SPOVEDANIE.
În mare vindecarea poate veni de la cele de sus, cele pământești și cele de dedesupt. Pentru că singurul Mântuitor este Iisus Hristos prin cele de sus înțelegem Sfintele Taine ale Bisericii Ortodoxe mai ales Sf. Maslu. Cunosc nenumărate cazuri de cancere vindecate prin spovedanie și Sf. Maslu. Dar necesită smerenie și recunoașterea păcatelor căci cauza îmbolnăvirii este numai păcatul
Cele pământești sunt cele lăsate de Dumnezeu în natură. Medicina clasică le-a dezvoltat. Numai ea e bună dar e cu durere ca o icoană a iadului și a durerii pocăinței prin care Dumnezeu ne învață și nevrând să fugim de plăcerea păcatului să alergăm la Cruce.
Cele de dedesupt sunt cele provenite din energiile demonice îngăduite de Dumnezeu pentru încercarea dorinței noastre. Dorim mai mult vindecarea pe pământ sau mântuirea? Ele sânt foarte comode, pline de promisiuni ca o campanie electorală dar duc la iad. Sânt 2 cete de demoni una agresivă ce crește activitatea și dă dureri. Alta depresivă care scade activitatea dă falsă liniște și lipsă de dureri. Deci pot în colaborare să dea și să ia boli ca să atragă oamenii la vindecări demonice, la proștii sfetnici care duc în final la pierderea treptată și subtilă a mântuirii. Singurul lucru care nu-l pot face demonii este să se smerească. De aceea ai să vezi la cei care merg cu bioenergie că prezintă metoda lor de vindecare ca pe ceva special. DIN ÎNDREPTARUL DE SPOVEDANIE:
 În caz de boală am refuzat ajutorul medical, sfidându-i pe doctori.
 Am apelat la medicina alternativă: homeopatie, acupunctură, osteopatia ca și chiropractică, masaj bioenergetic, shiatsu, medicina holistică, radiestezie, cromoterapie, cristaloterapie, reflexoterapie, reflexologie, medicina ayurvedică, dialogism transcendental, meditația transcendentală, numărul de aur, puterea gândului, gândirea pozitivă, mișcarea de integrare spirituală în absolut MISA, urinoterapia, helioterapia, longevitate, aromoterapie, botanoterapie, presopunctură, bioenergie, magie albă, magnetoterapie, magnetism, scientologie, auditare, electropsihometru (E-metru), dianetică, engramele minții, orgonomie, spiritism, medium, credința în puteri energetice, cosmice, vrăjitorie cu calculatorul (biorezonanță) și orice altă medicină cu orice altă denumire care nu se folosește de puterile vindecătoare pe care le-a pus Dumnezeu ori în Sfintele Taine ale Bisericii Ortodoxe ori în legile naturale fizice sau chimice (cum sunt bunele metode medicale clasice: medicamentele, plantele, fizio- și kinetoterapia). Am apelat la orice medicină care se bazează pe puterile „vindecătoare”, miraculoase, bioenergetice ale omului, aparaturii sau naturii și care indiferent de denumire este vrăjitorie (exemple de termeni moderni folosiți în vrăjitoriile și/sau șarlataniile moderne: paranormal, structuri subtile electromagnetice a celulelor și componentelor sale, reglaj de energie, reglaj al câmpului magnetic, energii Yin și Yang, energii pozitive și negative, diluție și/sau dinamizare homeopatică sau atingerea „esenței dumnezeiești a creației” – idee care provine din erezia panteismului).
 Ocultismul sau esoterismul este falsa știință cultivată de mințile înfierbântate, prin care ocultiștii spun că posedă un simț superior celor obișnuite, și prin care ei ajung să cunoască rădăcinile adevărurilor. în realitate, nu este decît o înșelăciune a diavolului, care a înșelat pe oameni sub diferite forme ale idolatriei, spiritismului și altor practici, pornind de la anumite realități fizice și psihice, pentru ca pe temeiul unui adevăr parțial, să ducă la o rătăcire și mai mare a minciunii înșelătoare. Ocultismul se manifestă parțial sub alte nume, osândite de biserică. Orice nume ar purta el, trebuie demascat și osândit, fiindcă orice fel de rătăcire cu cît conține mai mult adevăr în ea, cu atît este mai periculoasă.
 În vechime oamenii învățați se numeau magi (Fac. 4, 8; Matei 21,1), însă cu timpul au fost umbriți de magii falși, vrăjitori, șarlatani și înșelători, încît astăzi prin magie se înțelege totalitatea mijloacelor oculte de a lucra misterios în sânul naturii, și de a supune spiritele nevăzute, ba chiar folosindu-se de numele lui Dumnezeu la comanda vrăjitorului ca să facă lucruri supranaturale, neobișnuite. Magia prin care se face binele vicleșugului, se numește magie albă, iar cea prin care se face răul se numește magie neagră. În realitate este o aceeași lucrare drăcească, prin care diavolul se pune în slujba omului vândut Iui, pentru ca apoi acest om și cei care apelează la serviciile lui, fără ca să se spovedească pentru aceasta, să-i aparțină cu totul în muncile veșnice (Ex. 7,11-12 și 22, 8-18; II Tim. 3, 8; Luca 10,18; Apoc. 12, 8-10).
 Magia care lucrează asupra minții oamenilor prin numere, adică numere cabalistice, prin care se pretinde că ar reprezenta lucruri ascunse, pe care le descifrează numai magul, se numește magie cabalistică. Magia care se folosește de elementele naturale, geologice și chimice ca pietre diferite, ape și soluții cu diferite amestecături se numește alchimie. Toate aceste fiind creațiuni ale înșelăciunii, ele se osândesc aspru (VI ec. 61,65).
Reply With Quote
  #84  
Vechi 16.03.2010, 23:44:26
kiralina kiralina is offline
Banned
 
Data înregistrării: 07.02.2010
Mesaje: 304
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirabela Vezi mesajul
Mama mea a avut hepatita, si s-a vindecat complet !!!! Dar prin post si rugaciune, multa rugaciune, si e printre putinele cazuri din lume. Aici a fost efortul personal al ei.Post obisnuit cred ca majoritatea de aici il tin, si dupa cativa ani de tinut posturi, crede-ma ca-ti spun ca e ushor.

Iar un post negru nu-l poate tine oricine si nu e pt oricine. Daca nu e tinut cum tb, se poata da in bara rau de tot.

Alinarea omului nu e in bioenergie, ci in credinta in Bunul Dumnezeu, in acceptarea cu tot sufletul si din tot sufletul a voii Lui pentru noi, chiar daca noua uneori nu ne place Voia Lui, dar totul e inspre binele nostru.


Rabdare, rabdare, rabdare....
DE acord cu tine legat de post!nu am fost o buna postitoare-nici azi nu pot tine post negru mai mult de 7 zile,dar am fost o buna rugatoare!12 ore de rugaciune pe zi!cati pot?m-am rugat ptr vindecare,si am primit,intre altele,bioenergie,si dumnezeu nu vrea sa mi-o ia. tu ce ai face in locul meu,daca ai sti clar ca e e la Dumnezeu si poate alina suferinte?ai lasa oamenii sa crape cu psaltirea in brate cand ai sti ca o metoda,tot de la Dumnezeu,venita pe rugaciune,ii poate salva?de acord ca prin credinta le obtii pe toate,dar DUmnezeu a lasat atatea metode de vindecare tocmai ptr ca nu toti pot rabda si astepta cu psaltirea in brate,nu toti pot face ce a facut mama ta,ce am facut eu!
Reply With Quote
  #85  
Vechi 16.03.2010, 23:48:34
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Religia: Ortodox
Mesaje: 1.048
Implicit

Citat:
În prealabil postat de kiralina Vezi mesajul
...am spus clar ca de zece ani ma tot rog si palmele mele sunt mai eficiente.ce sa fac,sa imi tai mainile?asta vrei?
Nu, nu trebuie sa iti tai mainile...SUNT DARURI SI DARURI.... unele nu trebuiesc trambitate la fiece colt de strada ci doar sa le folosim precum ne-au fost date, cu umilinta, in pace si liniste.. fara atata reclama si marire desarta..caci e posibil ca prin persistarea in aceasta atitudine , darul sa fie luat de la tine!....sunt convinsa ca acest dar poate produce multa mandrie oricaruia dintre noi!!!... asadar multumeste Cerului pentru toate cate ai primit si primesti... si lupta-te mai mult cu pacatul mandriei(care din pacate razbate foarte puternic din postarile tale)....
Reply With Quote
  #86  
Vechi 16.03.2010, 23:54:08
kiralina kiralina is offline
Banned
 
Data înregistrării: 07.02.2010
Mesaje: 304
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ALEXANDRU ANASTASIU Vezi mesajul
EU SÂNT MEDIC ORTODOX ȘI AM STUDIAT PROBLEMA ATÂT DIN PUNCT DE VEDERE MEDICAL CÂT ȘI DIN PUNCT DE VEDERE TEOLOGIC LA TEZA MEA DE LICENȚĂ DUPĂ CE AM FOST PACIENT INIȚIAL ENTUZIASMAT ȘI APOI ÎNGROZIT DE EFECTELE LOR. SUNT SINISTRE REZULTATELE ÎN TIMP ȘI LA HOMEOPATIE ȘI LA ACUPUNCTURĂ ȘI LA ORICE FORMĂ DE BIOENERGIE.
În mare vindecarea poate veni de la cele de sus, cele pământești și cele de dedesupt.

Pentru că singurul Mântuitor este Iisus Hristos prin cele de sus înțelegem Sfintele Taine ale Bisericii Ortodoxe mai ales Sf. Maslu. Cunosc nenumărate cazuri de cancere vindecate prin spovedanie și Sf. Maslu. Dar necesită smerenie și recunoașterea păcatelor căci cauza îmbolnăvirii este numai păcatul

Cele pământești sunt cele lăsate de Dumnezeu în natură. Medicina clasică le-a dezvoltat. Numai ea e bună dar e cu durere ca o icoană a iadului și a durerii pocăinței prin care Dumnezeu ne învață și nevrând să fugim de plăcerea păcatului să alergăm la Cruce.

Cele de dedesupt sunt cele provenite din energiile demonice îngăduite de Dumnezeu pentru încercarea dorinței noastre. Dorim mai mult vindecarea pe pământ sau mântuirea? Ele sânt foarte comode, pline de promisiuni ca o campanie electorală dar duc la iad. Sânt 2 cete de demoni una agresivă ce crește activitatea și dă dureri. Alta depresivă care scade activitatea dă falsă liniște și lipsă de dureri. Deci pot în colaborare să dea și să ia boli ca să atragă oamenii la vindecări demonice, la proștii sfetnici care duc în final la pierderea treptată și subtilă a mântuirii. Singurul lucru care nu-l pot face demonii este să se smerească. De aceea ai să vezi la cei care merg cu bioenergie că prezintă metoda lor de vindecare ca pe ceva special.

ACUPUNCTURA A APĂRUT CA FIIND IMPUSĂ DE STAT DE ÎMPĂRATUL GALBEN PENTRU A PUTEA LUA MAI MULTE IMPOZITE ȘI CU ORDIN SĂ SE DESFIINȚEZE MEDICINA TRADIȚIONALĂ CHINEZĂ PE BAZĂ DE PLANTE. ARE LA BAZĂ CREDINȚA CĂ BOLILE SUNT ADUSE DE 13 SPIRITE ȘI CARE TREBUIE ALUNGATE PRIN ÎNȚEPĂTURI CU ACUL. ÎN ZILELE NOASTRE PENTRU CĂ OCCIDENTALII SUNT LA PUTERE ȘI EI NU MAI CRED ÎN DRACI S-A ÎNVELIT PROBLEMA CU UN FEL DE ECHILIBRARE ENERGETICĂ YIN ȘI YANG. ESTE TEHNICA VECHE A VRĂJITORIEI DE A SE NUMI ȘTIINȚĂ.
CEA MAI VICLEANĂ BIOENERGIE RĂMÂNE ÎNSĂ HOMEOPATIA CARE VREA ASTĂZI SĂ-ȘI DEA DENUMIRI ORTODOXE. VICLEȘUGUL EI CONSTĂ ÎN SUSȚINEREA CĂ DACĂ SE DILUEAZĂ O SUBSTANȚĂ SE AJUNGE LA ESENȚA DUMNEZEIASCĂ. AZI SE AMBALEAZĂ PROBLEMA FIIND SUBSTITUITĂ FORMAL CU TEORIA INFORMAȚIEI DAR DE FAPT E ACELAȘI LUCRU DEOARECE DUMNEZEU CUVÂNTUL SAU LOGOSUL SAU RAȚIUNEA CARE LA CREȘTINI ESTE O PERSOANĂ IUBITOARE ÎN PANTEISM SE DEPERSONALIZEAZĂ FIIND NUMIT INFORMAȚIE VINDECĂTOARE. TEHNICA VECHE DE A GĂSI O ALTĂ PRICINĂ DE SĂNĂTATE SAU MÂNTURIE ÎN AFARA LUI HRISTOS. ALTĂ PROBLEMĂ A HOMEOPATIEI ESTE DINAMIZAREA CARE VREA SĂ ZICĂ CĂ PRIN ANUMITE METODE SE POATE TRANSMITE O ENERGIE VINDECĂTOARE VEȘNICĂ. FIZIC NU SE POATE AȘA CEVA ȚINE DOAR DE DOMENIUL DUHURILOR CA SĂ EXISTE UN PERPETUUM MOBILE DE GRADUL II ADICĂ A DA UN IMPULS CARE SE CONSERVĂ LA NESFÂRȘIT. PRACTIC DINAMIZAREA TRANSMITE O ENERGIE FIZICĂ DAR CARE DISPARE LA MAXIMUM 15' DUPĂ ÎNCETAREA ACȚIUNII. ÎN HOMEOPATIE SE DAU AȘADAR DRAJEURI ÎNSOȚITE DE O IDEE GREȘITĂ CĂ EXISTĂ VINDECARE ÎN AFARA SUBSTANȚELOR CREATE DE DUMNEZEU ȘI PRIN ACȚIUNEA HOMEOPATULUI, ACEASTĂ IDEE ESTE O MINICUNĂ NUMITĂ EREZIE ÎN LIMBAJ BISERICESC ȘI E FOARTE ATRACTIVĂ PENTRU DEMONI DE ACEEA EI ACȚIONEAZĂ CA SĂ O SUSȚINĂ.
PENTRU MAI MULTE LĂMURIRI VĂ DAU ȘI UN FRAGMENT DINTR-UN ÎNDREPTAR DE SPOVEDANIE.
DIN ÎNDREPTARUL DE SPOVEDANIE:
 În caz de boală am refuzat ajutorul medical, sfidându-i pe doctori.
 Am apelat la medicina alternativă: homeopatie, acupunctură, osteopatia ca și chiropractică, masaj bioenergetic, shiatsu, medicina holistică, radiestezie, cromoterapie, cristaloterapie, reflexoterapie, reflexologie, medicina ayurvedică, dialogism transcendental, meditația transcendentală, numărul de aur, puterea gândului, gândirea pozitivă, mișcarea de integrare spirituală în absolut MISA, urinoterapia, helioterapia, longevitate, aromoterapie, botanoterapie, presopunctură, bioenergie, magie albă, magnetoterapie, magnetism, scientologie, auditare, electropsihometru (E-metru), dianetică, engramele minții, orgonomie, spiritism, medium, credința în puteri energetice, cosmice, vrăjitorie cu calculatorul (biorezonanță) și orice altă medicină cu orice altă denumire care nu se folosește de puterile vindecătoare pe care le-a pus Dumnezeu ori în Sfintele Taine ale Bisericii Ortodoxe ori în legile naturale fizice sau chimice (cum sunt bunele metode medicale clasice: medicamentele, plantele, fizio- și kinetoterapia). Am apelat la orice medicină care se bazează pe puterile „vindecătoare”, miraculoase, bioenergetice ale omului, aparaturii sau naturii și care indiferent de denumire este vrăjitorie (exemple de termeni moderni folosiți în vrăjitoriile și/sau șarlataniile moderne: paranormal, structuri subtile electromagnetice a celulelor și componentelor sale, reglaj de energie, reglaj al câmpului magnetic, energii Yin și Yang, energii pozitive și negative, diluție și/sau dinamizare homeopatică sau atingerea „esenței dumnezeiești a creației” – idee care provine din erezia panteismului).
 Ocultismul sau esoterismul este falsa știință cultivată de mințile înfierbântate, prin care ocultiștii spun că posedă un simț superior celor obișnuite, și prin care ei ajung să cunoască rădăcinile adevărurilor. în realitate, nu este decît o înșelăciune a diavolului, care a înșelat pe oameni sub diferite forme ale idolatriei, spiritismului și altor practici, pornind de la anumite realități fizice și psihice, pentru ca pe temeiul unui adevăr parțial, să ducă la o rătăcire și mai mare a minciunii înșelătoare. Ocultismul se manifestă parțial sub alte nume, osândite de biserică. Orice nume ar purta el, trebuie demascat și osândit, fiindcă orice fel de rătăcire cu cît conține mai mult adevăr în ea, cu atît este mai periculoasă.
 În vechime oamenii învățați se numeau magi (Fac. 4, 8; Matei 21,1), însă cu timpul au fost umbriți de magii falși, vrăjitori, șarlatani și înșelători, încît astăzi prin magie se înțelege totalitatea mijloacelor oculte de a lucra misterios în sânul naturii, și de a supune spiritele nevăzute, ba chiar folosindu-se de numele lui Dumnezeu la comanda vrăjitorului ca să facă lucruri supranaturale, neobișnuite. Magia prin care se face binele vicleșugului, se numește magie albă, iar cea prin care se face răul se numește magie neagră. În realitate este o aceeași lucrare drăcească, prin care diavolul se pune în slujba omului vândut Iui, pentru ca apoi acest om și cei care apelează la serviciile lui, fără ca să se spovedească pentru aceasta, să-i aparțină cu totul în muncile veșnice (Ex. 7,11-12 și 22, 8-18; II Tim. 3, 8; Luca 10,18; Apoc. 12, 8-10).
 Magia care lucrează asupra minții oamenilor prin numere, adică numere cabalistice, prin care se pretinde că ar reprezenta lucruri ascunse, pe care le descifrează numai magul, se numește magie cabalistică. Magia care se folosește de elementele naturale, geologice și chimice ca pietre diferite, ape și soluții cu diferite amestecături se numește alchimie. Toate aceste fiind creațiuni ale înșelăciunii, ele se osândesc aspru (VI ec. 61,65).
Alexandru,aveam 20 de ani si ma rugam in fata unei icoane ,in genunchi,cu psaltirea in brate,pentru vindecare.ma rugam deja de 3 ani ptr asta!si am simtit ca incep palmele sa imi zvacneasca!si de atunci ,pe ce pun mana,se vad rezultate,fara efecte secundare in timp!in zece ani de rugaciune,acest dar nu mi s-a luat,ci a sporit.cum argumentezi ca e de la diavol?
Reply With Quote
  #87  
Vechi 16.03.2010, 23:56:00
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Religia: Ortodox
Mesaje: 1.048
Implicit

Citat:
În prealabil postat de kiralina Vezi mesajul
DE acord cu tine legat de post!nu am fost o buna postitoare-nici azi nu pot tine post negru mai mult de 7 zile,dar am fost o buna rugatoare!12 ore de rugaciune pe zi!cati pot?m-am rugat ptr vindecare,si am primit,intre altele,bioenergie,si dumnezeu nu vrea sa mi-o ia. tu ce ai face in locul meu,daca ai sti clar ca e e la Dumnezeu si poate alina suferinte?ai lasa oamenii sa crape cu psaltirea in brate cand ai sti ca o metoda,tot de la Dumnezeu,venita pe rugaciune,ii poate salva?de acord ca prin credinta le obtii pe toate,dar DUmnezeu a lasat atatea metode de vindecare tocmai ptr ca nu toti pot rabda si astepta cu psaltirea in brate,nu toti pot face ce a facut mama ta,ce am facut eu!
Pacat de nevointele tale, caci isi pierd orice valoare, numai prin simplul fapt ca le expui pe taraba ca la piata... TOTUL ESTE NUMAI INTRE TINE SI DUMNEZEU, NU INTRE TINE SI LUME.... SI CE ITI PASA TIE CE CREDE LUMEA??? SAU MAI BINE ZIS, CE NU CREDE LUMEA DESPRE TINE?? ATATA TIMP CAT TU ITI CUNOSTI JERFTA SI SUFLETUL, NIMIC EXTERIOR NU TREBUIE SA TE AFECTEZE...VEZI DE DRUMUL TAU MAI DEPARTE, PECETLUIESTE CU SUPER GLUE BUZELE TALE, SI NU UITA CA APA TRECE, IAR PIETRELE RAMAN.
Reply With Quote
  #88  
Vechi 16.03.2010, 23:57:03
kiralina kiralina is offline
Banned
 
Data înregistrării: 07.02.2010
Mesaje: 304
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MarinaAlca Vezi mesajul
Nu, nu trebuie sa iti tai mainile...SUNT DARURI SI DARURI.... unele nu trebuiesc trambitate la fiece colt de strada ci doar sa le folosim precum ne-au fost date, cu umilinta, in pace si liniste.. fara atata reclama si marire desarta..caci e posibil ca prin persistarea in aceasta atitudine , darul sa fie luat de la tine!....sunt convinsa ca acest dar poate produce multa mandrie oricaruia dintre noi!!!... asadar multumeste Cerului pentru toate cate ai primit si primesti... si lupta-te mai mult cu pacatul mandriei(care din pacate razbate foarte puternic din postarile tale)....
NU,nu,nu nu,nuuuuuuuuuuuuuuuuu!nu e vorba de nici o mandrie.de ce?mi se par banale deja.mie.voua poate nu!nu le trambitez,ca nu am nevoie de lauda nimanui,voiam,repet,sa arat ca si Dumnezeu poate da in palme energii tamaduitoare,nu doar dracul!
Reply With Quote
  #89  
Vechi 16.03.2010, 23:57:38
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Mesaje: 4.711
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ALEXANDRU ANASTASIU Vezi mesajul
DIN ÎNDREPTARUL DE SPOVEDANIE:
 În caz de boală am refuzat ajutorul medical, sfidându-i pe doctori.
 Am apelat la medicina alternativă: homeopatie, acupunctură, osteopatia ca și chiropractică, masaj bioenergetic, shiatsu, medicina holistică, radiestezie, cromoterapie, cristaloterapie, reflexoterapie, reflexologie, medicina ayurvedică, dialogism transcendental, meditația transcendentală, numărul de aur, puterea gândului, gândirea pozitivă, mișcarea de integrare spirituală în absolut MISA, urinoterapia, helioterapia, longevitate, aromoterapie, botanoterapie, presopunctură, bioenergie, magie albă, magnetoterapie, magnetism, scientologie, auditare, electropsihometru (E-metru), dianetică, engramele minții, orgonomie, spiritism, medium, credința în puteri energetice, cosmice, vrăjitorie cu calculatorul (biorezonanță) și orice altă medicină cu orice altă denumire care nu se folosește de puterile vindecătoare pe care le-a pus Dumnezeu ori în Sfintele Taine ale Bisericii Ortodoxe ori în legile naturale fizice sau chimice (cum sunt bunele metode medicale clasice: medicamentele, plantele, fizio- și kinetoterapia). Am apelat la orice medicină care se bazează pe puterile „vindecătoare”, miraculoase, bioenergetice ale omului, aparaturii sau naturii și care indiferent de denumire este vrăjitorie (exemple de termeni moderni folosiți în vrăjitoriile și/sau șarlataniile moderne: paranormal, structuri subtile electromagnetice a celulelor și componentelor sale, reglaj de energie, reglaj al câmpului magnetic, energii Yin și Yang, energii pozitive și negative, diluție și/sau dinamizare homeopatică sau atingerea „esenței dumnezeiești a creației” – idee care provine din erezia panteismului).
Ce amestec! Spue-mi si mie din de indreptar de spovedanie este asta?
Constat din ce in ce mai mult ca aceste indreptare contin si multe aberatii. Sa-mi fie cu iertare. Hai sa zicem ca despre bioenergie se poate discuta, dar ce are homeopatia ezoteric si diabolic si oriental, oameni buni?
__________________
"Dacă nu putem fi buni, să încercăm să fim măcar politicoși." (Nicolae Steinhardt în Jurnalul fericirii)
Reply With Quote
  #90  
Vechi 17.03.2010, 00:00:50
kiralina kiralina is offline
Banned
 
Data înregistrării: 07.02.2010
Mesaje: 304
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MarinaAlca Vezi mesajul
Pacat de nevointele tale, caci isi pierd orice valoare, numai prin simplul fapt ca le expui pe taraba ca la piata... TOTUL ESTE NUMAI INTRE TINE SI DUMNEZEU, NU INTRE TINE SI LUME.... SI CE ITI PASA TIE CE CREDE LUMEA??? SAU MAI BINE ZIS, CE NU CREDE LUMEA DESPRE TINE?? ATATA TIMP CAT TU ITI CUNOSTI JERFTA SI SUFLETUL, NIMIC EXTERIOR NU TREBUIE SA TE AFECTEZE...VEZI DE DRUMUL TAU MAI DEPARTE, PECETLUIESTE CU SUPER GLUE BUZELE TALE, SI NU UITA CA APA TRECE, IAR PIETRELE RAMAN.
FII pe pace,renunt la mine pentru adevar,e ptr o cauza buna!ce am scris e o infima parte din tot,e ce pot spune,ce am voie sa spun!nu conteaza ce pierd,vreau doar sa arat un adevar pe care multi il contesta:si Dumnezeu poate!
Reply With Quote
Răspunde

Tags
bioterapie, înșelare demonică

Thread Tools
Moduri de afișare


Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez Savonarola Sfinti Parinti (Patrologie) 15 20.07.2013 13:28:48
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei tigerAvalo9 Generalitati 34 02.12.2010 15:37:16
Despre pacate si despre Canoanele duhovnicilor gheorghecoser23 Preotul 5 25.06.2008 17:01:23