Citat:
În prealabil postat de qlavinia
Nu mi-am exprimat bine punctul de vedere, eu cred ca este o singura cale catre cer: Domnul Iisus Hristos.
Si de fapt, ceea ce am vrut sa exprim a fost ca NU printr-o religie ajungi in cer, ci prin credinta in Domnul Iisus Hristos(si bineinteles, daca traiesti conform Scripturii, pentru ca Biblia spune caci credinta trebuie urmata de fapte).
Asta a fost ideea pe care am vrut sa o scot in evidenta: ca nu prin religie suntem mantuiti.
Nu stiu daca gandim diferit aici, sau daca mi-am exprimat eu gresit punctul de vedere.
Pentru ca nici eu NU cred ca se poate ajunge ORICUM in cer: numai prin Domnul Iisus si numai printr-o viata traita conform Scripturii:
"6. Iisus i-a zis: Eu sunt Calea, Adevărul și Viața. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine. " Ioan 14:6
Inca ceva: Qlavinia, nu Glavinia :d
|
Nu vreau sa jignesc pe nimeni, e ultimul lucrul pe care il vreau. Daca prin neglijenta si necunostinta mea gresesc sa ma pedepseasca Dumnezeu si sa ma muste si sa imi deschida ochii sa pot vedea adevarul.
Am citit cateva din parerile voastre, a mai multor de diferite religii, si toti suntem de acord cu un singur lucru: mantuirea exista doar prin Iisus si credinta. Ce nu inteleg sunt manifestarile penticostalilor in biserica. Acestia sustin cu tarie ca Duhul Sfant vorbeste prin ei si vorbesc in limbi. Am participat la slujbe si de ortodocsi si penticostali si alte religii sau secte sau cum vreti sa le spuneti. Nicaieri nu am vazut in afara de penticostali vorbirea asta in limbi cand il mai "apuca" pe cate unu sa urle mai tare decat toti ceilalati, si toti ceilalti sa se roage nu cu voce tare, cu urlete, caci cica doar asa se aud rugaciunile in cerurile. Adica voi penticostalii credeti ca Duhul Sfant se pogoara doar peste voi, voi sunteti cel alesi, cei luminati? Si noi restul ce suntem? Peste noi nu se pogoara, nu avem dreptul? Oameni din celelalte religii de ce nu propovaduiesc? Cunosc oameni de diferite religii foarte credinciosi, care traiesc o viata intru Domnul, si sunt fericiti si sunt SMERITI, nu urla si se falesc ca pe ei i`a ales nu stiu cine sa propovaduiasca, chiar daca apartin din personalul bisericii sau nu. Celor care le e dat sa propovaduiasca o fac in liniste, in smerenie si oferesc darurile tuturor celor ce au nevoie. Daca peste penticostali se revarsa Duhul Sfant si vorbiti in limbi, asta se poate intampla oricand, nu? Cum de nu se intampla sa propavaduiti cand suntem pe strada, sa ne luminati si pe noi cei ignoranti si nestiutori, ca sa ne intoarceti pe calea Domnului? Doar voi intre voi? Nu spune Carte Sfanta sa ajuti pe aproapele tau? Ajuta`ti`ma sa inteleg.
Eu personal m`am rugat si in gand si Domnul mi`a ascultat rugaciunea, mi`a dat liniste si pace, nu era necesar sa strig ca sa ma auda. Pana la urma fiecare se roaga cum ii place si cum il lasa inima.