View Single Post
Vechi 22.03.2010, 10:29:31
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Tot ce spui tu e gresit.
really?
Citat:
Trebuiau sa se faca precizari ca sa se înlature ideea ca ar fi vorba de înca o poveste falsa de pe internet.
Ideea mea era ca in loc sa spuna ca e un reputat biolog pe cre oricum nu-l poti identifica, mai bine dadea niste argumente palpabile. Ok, povestea o fi autentica dar este absolut irelevant. Un cercetator se indoieste de veridicitatea TE. Parerea lui!
Citat:
Biologul e anonim pentru motivele prezentate mai departe.

Parerea lui e bazata pe experienta acumulata în profesia lui. Discutia nu are rostul de a prezenta argumentele ci doar conspiratia tacerii care domneste asupra acestui subiect. Chiar si Dawkins se îndoieste de originea evolutionista vietii deci absurditatea evolutionismului e evidenta.
Argumentele bazate pe experienta nu-stiu-cui nu sunt decat apeluri la autoritate ilogice. Nu conteaza cine esti, trebuie sa vii cu argumente, nu cu diplome!
Citat:
Acesta conspiratie a tacerii într-adevar afecteaza pe cei ce au curajul sa o rupa. Cercetatorii ce nu se conformeaza doctrinei oficiale sunt izolati, eventual dati afara din slujbe. E drept ca sunt câtiva cercetatori care si-au câstigat renume ca oponenti ai evolutionismului dar si ei sunt ridiculizati, marginalizati, au de suferit. Iar cartile scrise de ei nu cred ca se vând asa bine sau ca ar compensa celelalte neajunsuri.
Iti dau un exemplu celebru poate realizezi ca aceasta mentalitate de victima este una aberanta. Einstein a fost impotriva curentului de la vremea respectiva si nu era decat un tanar de 26 de ani cand a publicat teoria relativitatii sau explicarea efectului fotoelectric considerand fotonii drept particule. L-a marginalizat cineva? Si astazi se emit tot felul de teorii extrem de bizare si sunt si publicate. Cat timp nu exista dovezi impotriva lor si sunt coerente dpdv matematic, ele nu pot fi respinse. Daca insa teoria ta s-a dovedit ca fiind falsa si tu o sustii in continuare, nu stiu de ce te miri ca esti marginalizat sau nu primesti fonduri. Teoria evolutionista pana una alta este sustinuta de o cantitate imensa de dovezi si pana nu vii cu ceva concret poti sa fii oricine ca te discreditezi dpdv stiintific atunci cand spui ca e falsa doar pentru ca tie ti se pare falsa. Fiecare cercetator are indoielile sale (Dawkins de ex) dar verdictul il dau probele care din filmuletul respectiv lipsesc cu desavarsire. In schimb avem erori logice, teorii ale conspiratiei, adica exact ce prinde bine la credinciosii amatori de senzational.
Reply With Quote