Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.03.2010, 15:38:33
Traditie1 Traditie1 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Hai sa explicam si de ce sunt facaturi.
In primul rand, doua minute din filmulet sunt pierdute cu prezentarea celui care a facut interviul, si a faptului de articolul clar e autentic mai ales pentru ca asa spune povestitorul. Ce relevanta o fi avand ca reporterul a predat engleza zau ca nu-mi dau seama. Probabil n-o fi facut greseli de ortografie. Dupa care, intervine biologul care evident e anonim. E totusi de inteles de ce nu vrea sa afle lumea cum il cheama. Ce nu e deloc usor de inteles este de ce da un argument din categoria "parerea mea". Ok, multi biologi nu cred in evolutie. Care sunt argumentele? In filmulet nu exista nici macar un astfel de argument. Doar "parerea mea". In plus "uita-te in jur sa vezi ca ....." nu este o exprimare de om de stiinta. Poate de profesor de engleza?! La fel si "trebuie sa juram ca elefantul nu e in camera". Oamenii de stiinta nu folosesc juramintele ci probele. Cat despre pretentia ca un calculator sa reproduca o secventa ADN, asta arata gradul de ignoranta al celui care a scris acel pasaj. Iar argumentul final impotriva autenticitatii acestui interviu este faptul ca la sfarsit se sugereaza ca banii il forteaza pe biologul onest sa minta. Sunt destule exemple de astfel de personaje care au vanzari record la carti antievolutioniste. Plus conferinte bine platite de oameni care in mod curios, desi pretind ca sunt in cautarea adevarului, sunt interesati sa perpetueze astfel de minciuni conspirationiste ultraprofitabile.

Tot ce spui tu e gresit.

Trebuiau sa se faca precizari ca sa se înlature ideea ca ar fi vorba de înca o poveste falsa de pe internet.

Biologul e anonim pentru motivele prezentate mai departe.

Parerea lui e bazata pe experienta acumulata în profesia lui. Discutia nu are rostul de a prezenta argumentele ci doar conspiratia tacerii care domneste asupra acestui subiect. Chiar si Dawkins se îndoieste de originea evolutionista vietii deci absurditatea evolutionismului e evidenta.

Acesta conspiratie a tacerii într-adevar afecteaza pe cei ce au curajul sa o rupa. Cercetatorii ce nu se conformeaza doctrinei oficiale sunt izolati, eventual dati afara din slujbe. E drept ca sunt câtiva cercetatori care si-au câstigat renume ca oponenti ai evolutionismului dar si ei sunt ridiculizati, marginalizati, au de suferit. Iar cartile scrise de ei nu cred ca se vând asa bine sau ca ar compensa celelalte neajunsuri.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
evolutionismul compromis padrevicentiu Generalitati 476 23.09.2013 03:54:06
De ce evolutionismul teist este o erezie? nadut Teologie si Stiinta 372 27.11.2012 12:41:07
ROMANI , VI SE PREGATESTE CEVA saccsiv Homosexualitatea 170 06.03.2012 14:51:43
Venirea Antihristului ancah Biserica Romano-Catolica 16 23.04.2008 02:29:50
un vis se pregateste sa moara quasar Generalitati 52 03.02.2008 18:58:43