View Single Post
Vechi 22.03.2010, 17:27:46
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
Zice Vsovi:

Deci ceea ce ai dori de la ei este complet absurd, e ca și cum mie, mi-ai cere, în loc să merg la bisericuța din cartier, să merg musai la aia din centru, că așa vrea mușchii lui nenia, ca să mă supun...

Nu, n-ai înțeles pentru că nu știi cum merg treburile pe la Pucioși. Pucioșii au și ei "bisericuță de cartier", iar popa vine cu "boboteaza" în fiecare an și prin curțile pucioșilor. Numai că pucioșii nu merg în biserica popii din sat, ci preferă să facă slujbe cu "preoții" lor pe furiș, la miezul nopții, prin podurile caselor lor conspirative.
Dacă și tu, în loc să mergi la bisericuța ta de cartier, ai începe să faci liturghii în podul casei la miezul nopții, atunci ai avea și tu o mare problemă.
Ori poate preotul din cartier ar avea o mare problemă dacă nu ar primii pe prooroci. Și atunci aș chema un preot de la pucioși ca să facă el o sfântă liturghie cuvincioasă și pe placul lui Dumnezeu dacă aș avea nevoie de liturghie după liturghie... și ar face-o chiar pe bloc sub cerul liber dacă n-am avea unde să ne ducem, căci este scris că „ceea ce vă spun Eu la ureche în șoaptă voi să propovăduiți de pe acoperișurile caselor”... și „vai de cetatea care nu a primit pe proorocul lui Dumnezeu trimis la ea și ferice de cetatea care s-a pocăit la vreme făcând roade vrednice de pocăință și are peste ea Cuvânt de prooroc” ceva de genul ăsta.

Last edited by vsovivi; 22.03.2010 at 17:35:03.