View Single Post
Vechi 22.03.2010, 23:10:02
flying's Avatar
flying flying is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.03.2010
Locație: MIGREZ PRIN DIFERITE LOCURI ALE INIMII IN CAUTAREA LUI DUMNEZEU
Religia: Ortodox
Arrow

@ai2: eu de fapt nu ma gandisem la ce s-a gandit Traditie1,nu vazusem de la inceput ca sunt chiar asa multe erori ; multumesc Traditie1!

ce am vazut eu ?

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
In primul rand, doua minute din filmulet sunt pierdute cu prezentarea celui care a facut interviul, si a faptului de articolul clar e autentic mai ales pentru ca asa spune povestitorul.
sa inteleg ca adevarul se calculeaza dupa numarul minutelor?asta e ceva nou! daca introducerea era de 37 de secunde si 88 de sutimi ai fi considerat ca spune adevarul ,dar asa ,daca sunt 2 minute ,cu siguranta minte,nu-i asa? argumentul timpului ar trebui adaugat la "logical fallacies",nu ? fa si tu un tabel sa stim in ce interval de timp se incadreaza adevarul

Citat:
Ce relevanta o fi avand ca reporterul a predat engleza zau ca nu-mi dau seama. Probabil n-o fi facut greseli de ortografie.
prin afirmatia aceasta tu spui despre propriul tau mesaj ca nu are relevanta caci tu esti doar un anonim pe un forum(nici macar un profesor de engleza, la vedere) . nu stiu de ce mai scrii ,daca insinuezi ca ce scrii tu nu are relevanta...

Citat:
Dupa care, intervine biologul care evident e anonim. E totusi de inteles de ce nu vrea sa afle lumea cum il cheama. Ce nu e deloc usor de inteles este de ce da un argument din categoria "parerea mea".
asta-i argument din categoria "parerea mea "(ai2-anonim pe un forum) e adevarul , pe cand "parerea ta"(un biolog anonim pe youtube) e doar o "parere"-si pentru a fi mai credibil faci si erori grosiere de logica,nu?

Citat:
In plus "uita-te in jur sa vezi ca ....." nu este o exprimare de om de stiinta. Poate de profesor de engleza?!
ar fi fost exprimare de om de stiinta daca aproba evolutionismului ,este?
"exprimare de om de stiinta"(?) ,oare cum s-o "exprima" un om de stiinta cand vrea sa cumpere o pizza ?dar un profesor de engleza?

Citat:
Oamenii de stiinta nu folosesc juramintele ci probele.
unde sunt probele ca un animal se transforma in alt animal ? unde sunt probele bigbang-ului
unde sunt probele ca materia nevie se poate transforma in organism viu ?
am spus PROBELE ,nu ipoteze si carpeli si "deductii" savante ,ca sa se "potriveasca" povestii evolutionismului .

Citat:
Cat despre pretentia ca un calculator sa reproduca o secventa ADN, asta arata gradul de ignoranta al celui care a scris acel pasaj.
totusi ala a facut mai putine erori de logica decat tine ,ma intreb pe cine sa cred ? ai comis-o si acum ,neintelegand o analogie simpla -simpla, ADN-ul e ca o "carte scrisa",are la baza hartia si cerneala(elementele chimice constitutive) ,elemente FARA INTELIGENTA, dar pe care e "scrisa" INFORMATIA INTELIGENTA( miliardele de comenzi si reactii de o precizie mai presus de inteligenta noastra) ; daca ii dai o carte unei gaini ,probabil ea vede gandaci (literele,cerneala ), daca ii dai unei capre ,probabil vede scoarta de copac(hartia) cam asa sunt si evolutionistii ,ei nu vad o inteligenta (ideile cartii) ci vad doar o combinatie intre hartie si cerneala...combinarea lor e ceva intamplator...si nu exprima nimic.si se mai cred inteligenti...