![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
@ai2: eu de fapt nu ma gandisem la ce s-a gandit Traditie1,nu vazusem de la inceput ca sunt chiar asa multe erori ; multumesc Traditie1!
ce am vazut eu ? Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
"exprimare de om de stiinta"(?) ,oare cum s-o "exprima" un om de stiinta cand vrea sa cumpere o pizza ?dar un profesor de engleza? unde sunt probele ca un animal se transforma in alt animal ? unde sunt probele bigbang-ului unde sunt probele ca materia nevie se poate transforma in organism viu ? am spus PROBELE ,nu ipoteze si carpeli si "deductii" savante ,ca sa se "potriveasca" povestii evolutionismului . totusi ala a facut mai putine erori de logica decat tine ,ma intreb pe cine sa cred ? ai comis-o si acum ,neintelegand o analogie simpla -simpla, ADN-ul e ca o "carte scrisa",are la baza hartia si cerneala(elementele chimice constitutive) ,elemente FARA INTELIGENTA, dar pe care e "scrisa" INFORMATIA INTELIGENTA( miliardele de comenzi si reactii de o precizie mai presus de inteligenta noastra) ; daca ii dai o carte unei gaini ,probabil ea vede gandaci (literele,cerneala ), daca ii dai unei capre ,probabil vede scoarta de copac(hartia) cam asa sunt si evolutionistii ,ei nu vad o inteligenta (ideile cartii) ci vad doar o combinatie intre hartie si cerneala...combinarea lor e ceva intamplator...si nu exprima nimic.si se mai cred inteligenti...
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
evolutionismul compromis | padrevicentiu | Generalitati | 476 | 23.09.2013 03:54:06 |
De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 12:41:07 |
ROMANI , VI SE PREGATESTE CEVA | saccsiv | Homosexualitatea | 170 | 06.03.2012 14:51:43 |
Venirea Antihristului | ancah | Biserica Romano-Catolica | 16 | 23.04.2008 02:29:50 |
un vis se pregateste sa moara | quasar | Generalitati | 52 | 03.02.2008 18:58:43 |
|