Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuit
Te rog citeste mai atent postarile mele. Eu pun suflet in ele. Am scris la ce foloseste acest dar in biserica penticostala si mie: mesajul #219 partea a doua.
Asa am invatat ca se exprima orice crestin umil.
„Cunoștința însă semețește, iar iubirea zidește. Iar dacă i se pare cuiva că cunoaște ceva, încă n-a cunoscut cum trebuie să cunoască.” spune Sfântul Apostol Pavel.
In postarile mele m-am ferit sa ma arat ca cel ce le știe pe toate si m-am ferit sa fac afirmatii fara acoperire. Ce e gresit in asta?
Pentru ca ca nu s-a intamplat niciodata sau, cel putin, nu avem marturii. Nu avem dovezi consistente conform carora apostolii cand au plecat in tari straine n-ar mai fi trebuit sa invete o limba noua pentru ca ar fi avut darul vorbirii in limbi.
Nu imi plac copy/paste mai lungi de cinci randuri. Eu as vrea sa comunic cu tine nu sa citesc articole interminabile ale mai stiu eu cui.
|
Si atunci la ce folos vorbirea in limbi la penticostali?Daca acolo unde chiar ar fi nevoie de ea nu se intampla?Citeste in special primele doua parti ca vorbeste despre vorbirea in limbi in Biserica primara si ai si niste citate din Sfintii Parinti.Mai vorbeste si de o vorbire in limbi a ereticilor de pe vremea Sfintilor Parinti.Si alte lucruri despre vorbirea in limbi, apoi mai incolo continua despre secta penticostala.