View Single Post
Vechi 25.03.2010, 11:04:03
penticostalulmantuit
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
Carismaticii aia tot penticostali sunt, cauta si vezi.Adica aia care ii faci "catolici".Atat doar ca sunt in comuniune cu catolicii.
Catolicii carismatici sunt Penticostali.

Păi daca ei înșiși își spun catolici, daca serviciile de cult și le țin în bisericile catolice, dacă Biserica Catolică îi recunoaște că sunt catolici, dacă sunt episcopi și cardinali catolici care vorbesc în alte limbi, dacă Papa spune că sunt catolici, tu spui că sunt Penticostali?

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
Ce spui tu acolo mai degraba e dezinformare.Si am sa-ti arat, pentru ca nici luteranii,nici baptistii si nici anglicanii nu se dau in stampa vorbitori de limbi.
Te rog nu deforma ceea ce eu am afirmat. Nu am spus ca baptiștii sau alții se „dau în stambă” vorbitori în limbi.
Am spus că unii creștini baptiști sau de multe alte confesiuni vorbesc în limbi. Nu toți.
De altfel nici despre penticostali nu se poate spune ca vorbesc toți în alte limbi. Aproximativ 30% din penticostali nu vorbesc în limbi.

Nu se mai poate lega vorbirea in limbi exclusiv de penticostali. Ea este un dar al Duhului Lui Dumnezeu și este pentru creștini.

Last edited by penticostalulmantuit; 25.03.2010 at 11:18:14.