Citat:
În prealabil postat de ai2
Biologu: Dupa parerea mea (ipse dixit ilogic) evolutia nu e adevarata.
Ai2: Biologu nu aduce dovezi pt ceea ce afirma.
Care-i diferenta? Parerea mea e bazata pe faptul ca pur si simplu afirmatiile biologului de renume mondial nu contin nici macar o singura dovada ci e un sigur lung de erori de logica.
|
aici nu e vorba de dovezi sau nu ,ci tu ai ALES sa crezi DOAR in teoria(oricare ar fi aia) care il scoate pe Dumnezeu din ecuatie ,nu pentru ca ar fi adevarata , ci e mai "interesanta" pentru simturile tale care vor "libertate"(si pe care "libertate" Dumnezeu o interzice )
ASTA-I LANTUL LOGIC
1.cele 5 simturi ale tale vor sa se desfateze, fara controlul RATIUNII:PLACERE fara ingradiri → 2.Dumnezeu(sau orice alt concept ) INTERZICE PLACEREA !→3.reactia instinctuala de a alege intotdeauna PLACEREA (e a TA ,care o ai ,o simti,o experimentezi) ITI VA ORDONA sa respingi ORICE CONCEPT ,IDEE(ca Dumnezeu ,lege ,imprejurari ) care TE OPRESTE sa-ti satisfaci PLACEREA trupului ; →4.URÂREA a tot ce "ITI FURA PLACEREA" SI ACCEPTAREA a tot ce ti-o INCURAJEAZA(nu conteaza absurditatea logica sau nedovedirea respectivului concept ,teorie,etc)
→ASTA-I SINGURA LOGICA A ATEILOR ( nu e ratiune- pe care cica "se bazeaza" ei , ci doar instinct) --> tocmai de aceea ateii sunt asa de agresivi in comentariile lor ,sunt doar instinctuali ,nu rationali ...si niciodata logici;
Citat:
În prealabil postat de konijiro
Iar despre Mr. Hovind pe care il placi atat de mult, iata cum arata universitatea pe unde a trecut si a luat hartiile alea care acum ii dau atata credibilitate in fata naivilor de pe mapamond:
|
mda,esti habarnist in teoria(povestea) evolutiei si tot ce poti tu sa faci este sa confunzi mesagerul cu mesajul ,neputand sa suporti (si sa combati )ADEVARUL mesajului lui Hovind ,lovesti in mesager (putea sa fie si analfabet Hovind ,argumentele lui sunt BETON-ARMAT ,siturile anti Hovind si furia ateilor impotriva lui dovedesc...CEVA! si ce ma bucur,ca am chiar de la atei(prin ricoseu) confirmarea spuselor lui Hovind !)
vorbeam de logica( instinctelor ) ateilor ...cu cat deschideti gura cu atat va umpleti de penibil ...dar daca asa vreti voi ...
http://www.youtube.com/watch?v=CArsnJD63qU