Citat:
În prealabil postat de anna21
Inclin sa cred ca Remus are dreptate (am citit aceste idei si in alte surse... nu conteaza). Argumentul meu este de alta natura.
Ce invata copilul meu la gradinita de stat (nu in Rom).
In loc sa li se spuna ceva despre sarbatoarea Pastelui (indiferent de perspectiva.. fie doar despre oua colorate si iepure, ca asta stiu copiii  ), ei au avut "saptamana dinozaurilor". De unde pana unde?
La biblioteca copilului i s-a spus ca indiferent ce carte ia (lua cate o carte in fiecare saptamana) TREBUIE sa fie despre dinozauri (copilul a refuzat cartea). Acum stie toate numele acelea incalcite despre dinozauri, ii recunoaste si ii deseneaza (teoretic, ca nu este f interesat).. DE CE? Ce utilitate are pt un copil de 5-6 ani cunoasterea numelor dinozaurilor?
Este doar spalare pe creier in opinia mea. Ca sa nu puna o clipa sub semnul intrebarii teoria evolutionista!
|
Parerea mea este ca aflarea,cunoasterea este foarte importanta pentru un om.Cand vorbesc de cunoastere vorbesc si de religie si de astronomie,si de geografie si de istorie.Evident ca pentru un copil de 5-6 ani ar fi mai indicat sa cunoasta animale si pasari .Cunoasterea nu este un pacat,pana la urma cunoastem tainele lui Dumnezeu,tainele Creatorului iar de cele mai multe ori cunoasterea trebuie sa se imbine cu rugaciunea si documentarea religioasa,cu Dumnezeu.