Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9
Sunt de gen masculin.Eu cred ca aici stiinta te contrazice,eu sunt pasionat de religie dar si de stiinta.Nu poti spune cu atata inversunare ca nu exista viata oricare ar fi ea,poate si inferioara in acest Univers cand nu ai dovezi ba de altfel cercetarile arata posibilitatea existentei unei vieti pe alte planete.Eu cred ca dovezile te contrazic,daca ma pui sa iti dau dovezi,poti sa le iei de pe google,de la NASA si de la organizatiile astronomice.Intotdeauna am fost deschis cunoasterii iar asta cred eu nu ma face pacatos.Dumnezeu nu interzice si nu pedepseste cunoasterea,eu caut tainele lui Dumnezeu,a Creatorului.
|
Vreau si eu sa aflu ce dovezi concret.
Dar sper ca nu in genul: aici sunt niste crapaturi -> deci a fost apa -> deci au fost ceva organisme in apa ca stim din teoria evolutionista ca viata a aparut in apa.
Sau niscai molecule de substante organice si de aici vezi Doamne iaca exista si viata extraterestra.
Eu as paria 1000:1 ca nu se va gasi niciodata dovezi de viata extraterestre. Nici cele mai primitive si ma refer care sa aiba capacitatea de a se reproduce.