![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar sper ca nu in genul: aici sunt niste crapaturi -> deci a fost apa -> deci au fost ceva organisme in apa ca stim din teoria evolutionista ca viata a aparut in apa. Sau niscai molecule de substante organice si de aici vezi Doamne iaca exista si viata extraterestra. Eu as paria 1000:1 ca nu se va gasi niciodata dovezi de viata extraterestre. Nici cele mai primitive si ma refer care sa aiba capacitatea de a se reproduce. Last edited by AlinB; 01.04.2010 at 01:16:39. |
|
|||
|
|||
![]()
Cum contrazice credinta ortodocsa existenta extraterestilor?Nu stiam despre asta..Cineva mai sus o afirma..existenta extraterestilor nu este o certitudine stintifica..este o probabilitate si exista un calcul pentru ia care spne ca numarul de lumi extraterestre este foarte mare..urmasii nostri mai mult ca sigur ca vor avea un raspuns la aceasta intrebare avand in vedere cat de repede avanseaza tehnologia.Eu cred ca evolutismul se intrepatrunde undeva cu religia..sau cel putin asa ar fi pentru mine logic sa se intample..Doar ca noi nu vedem inca unde..In mare biserica a contrazis si atacat mai mereu stiinta..si mai tot ce reprezinta progres..au acceptat-o atunci cand dovezile erau mai mult decat edificatoare..si cred ca asta se va intampla si in viitor..
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
EXISTA DOVEZI CA AR PUTEA EXISTA VIATA PE ALTE PLANETE,NU CA EXISTA Pai google-ul e mare,site-urile astronomice sunt garla iar informatiile pe internet in site-uri de specialitate sunt o gramada. Una din dovezi ar fi identificarea mai multor planete care ar putea gazdui forme de viata,care sunt asemanatoare Pamantului si care din cercetarile astronomice ar putea gazdui undeva forme de viata.Tehnologia avanseaza,cu timpul sunt sigur ca se va descoperi viata inferioara,nu putem ajunge pe alte planete sa cautam si sa gasim asa repede.Deocamdata ce se poate face este cercetarea cu telescoapele puternice astronomice si cu sondele spatiale. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Voi cereti ca dovada, gasirea unei planete aproape identice cu pamantul, cu vegetatie cu animale, eventual si inteligenta. Dar astronomii nu cauta asta. Ei stiu ca asa ceva este foarte greu de gasit. Mai usor de gasit sunt formele de viata primitive gen bacterii si alte organisme unicelulare, poate chiar pluricelulare. Iar pentru acest gen de viata nu iti trebuie sa ai strict conditiile de pe Pamant. |
|
||||
|
||||
![]()
Astronomii (!?) cauta cu disperare,tocmai "o forma de viata primitiva",ei,chestia asta spune multe...
|
||||
|
||||
![]()
Ce spune asta?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cea mai apropiata stea e Alfa Centauri la cam 4 ani-lumina de noi. Poate sa aiba sau nu planete - nu stiu - dar nu-mi imaginez cum ar putea cineva sa detecteze prezenta vietii pe orice planeta asa departe de Pamant. Ca se mai izbesc pe Terra meteoriti in care mai sunt cateva molecule digerate... asta-i alta treaba. Nu se stie de unde vin si cine i-a trimis la noi. :)
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asa cum spunea si Florin, astronomii si-au dat sema ca trebuie sa existe planeta Pluto (de exemplu) din calcule matematice. Mult timp dupa aceea au si descoperit-o. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este normal ca deocamdata,in momentul asta,astronomia nu e foarte foarte evoluata,moderna,super moderna ca sa isi atinga toate obiectivele dar in viitor sunt sigur ca se va putea.Cineva imi explica pe un alt forum ca ,cu ajutorul telescoapelor foarte puternice pe care le detin astronomii pot analiza in procent de 20-30% alte planete. Inca ceva.Daca noi cautam viata pe alte planete asta nu inseamna ca nu ne ingrijim de suflet,ca ne este mintea-n loboda,de exemplu eu am timp si pentru cunoastere si pentru suflet si sunt sigur ca multi dintre noi fac asta,un exemplu clar si palpabil este Florin ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cred intr-una Sfanta... | MariaB | Biserica Romano-Catolica | 16 | 30.10.2014 13:01:11 |
"Cred intr-UNA" | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 7 | 14.05.2013 18:40:56 |
care-i cel mai rau lucru...? | victortiti89 | Generalitati | 3 | 03.06.2011 00:11:04 |
Foarte important si foarte grav ... | mc2009 | Homosexualitatea | 28 | 01.06.2011 19:28:25 |
Rog foarte mult ajutati-ma intr-o problema | anonim30 | Intrebari utilizatori | 16 | 22.08.2010 21:03:39 |
|