View Single Post
Vechi 01.04.2010, 09:56:23
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de moshu Vezi mesajul
Tu sti care a fost sansa sa se combine niste substante ca sa deie nastere la prima proteina? Care a dus la nasterea primei celule vii, aici pe Pamant? A fost de 1:10^131. Adica o sansa din 10 la puterea 131 de ocazii. Nu poti nici macar sa cuprinzi cu mintea o asemenea cifra. Nici macar sa o compari. Sansa de a fi lovit de fulger e de 1 la 2 *10^6. Ca fapt divers, cercetatorii considera o conventie universala ca un eveniment ce se produce o data la 10 la puterea 50 este IMPOSIBIL. Pentru formarea celulii vii a fost un eveniment cu o probabilitate de 1:10^131. Practic, noi nu am trebui sa existam. Existenta oamenilor, animalelor, copacilor este practic si stiintific imposibila. Este o minune ca suntem aici. Ce spuneai despre alte planete?
Moshule, las-o mai moale cu ironia, ca suntem in Saptamana Patimilor. Chiar daca tu n-o crezi, tot la categoria pacatelor intra pentu ca o comiti premeditat si constant. :)

Daca exista viata in alte locuri ale galaxiei noastre si ale Universului este pentru ca Dumnezeu a facut-o posibila. Si deocamdata e o chestiune de credinta, asa cu crezi tu ca avem Un Creator.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote