Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9
Sunt de gen masculin.Eu cred ca aici stiinta te contrazice,eu sunt pasionat de religie dar si de stiinta.Nu poti spune cu atata inversunare ca nu exista viata oricare ar fi ea,poate si inferioara in acest Univers cand nu ai dovezi ba de altfel cercetarile arata posibilitatea existentei unei vieti pe alte planete.Eu cred ca dovezile te contrazic,daca ma pui sa iti dau dovezi,poti sa le iei de pe google,de la NASA si de la organizatiile astronomice.Intotdeauna am fost deschis cunoasterii iar asta cred eu nu ma face pacatos.Dumnezeu nu interzice si nu pedepseste cunoasterea,eu caut tainele lui Dumnezeu,a Creatorului.
|
Perfect. Deci spus: " ba de altfel cercetarile arata posibilitatea existentei unei vieti pe alte planete". Te rog da-mi un exemplu de o asemenea cercetare, unul singur, si ma voi convinge ca exista extraterestri.
La inceput am crezut ca esti femeie si te-am inteles (sau asa ti-am dat impresia

). Dar acum spui ca esti un frate. Pacat de tine, credeam ca esti mai inteligent. Tot dai inainte cu "studii", "cercetari stiintifice" si habar nu ai pe ce planeta traiesti. Tu esti un extraterestru. Tu sti care a fost sansa sa se combine niste substante ca sa deie nastere la prima proteina? Care a dus la nasterea primei celule vii, aici pe Pamant? A fost de 1:10^131. Adica o sansa din 10 la puterea 131 de ocazii. Nu poti nici macar sa cuprinzi cu mintea o asemenea cifra. Nici macar sa o compari. Sansa de a fi lovit de fulger e de 1 la 2 *10^6. Ca fapt divers, cercetatorii considera o conventie universala ca un eveniment ce se produce o data la 10 la puterea 50 este IMPOSIBIL. Pentru formarea celulii vii a fost un eveniment cu o probabilitate de 1:10^131. Practic, noi nu am trebui sa existam. Existenta oamenilor, animalelor, copacilor este practic si stiintific imposibila. Este o minune ca suntem aici. Ce spuneai despre alte planete?