Citat:
În prealabil postat de sophia
Uite, un exemplu f. clar de ceea ce vorbesc este mesajul lui "flying". Este o ura in el/ea, fara ca macar sa cunoasca omul. Uite-te in ce hal poate sa vorbeasca la adresa unui om. Orice ar fi acesta, atata lipsa de respect si batjocura, fara macar a cunoaste persoana, este nu numai anti-crestin, dar in afara oricarei religii.
Nu vreau sa ma pun la nivelul lui/ei si sa fac la fel, mai ales in ziua de azi, dar vroiam sa-ti arat la ce ma refer pe acest fir de discutie.
|
ok,imi cer scuze pentru modul mai taios in care am expus argumentele mele.dar nu ai mentionat nimic despre argumentele mele ,daca am dreptate sau nu , tu te-ai inflamat ca TE-A CERTAT CINEVA . cum a indraznit cineva sa te certe pe tine care propovaduiesti iubirea CERSIND-O de la altii si cei care nu ti-o ofera cand vrei tu si cum vrei tu sunt lipsiti de respect si batjocoritori . ia fii tu o persoana iubitoare fara sa astepti nimic in shimb de la altii(iubirea adevarata nu e un troc :iti dau "iubire" daca imi dai "iubire" ) si cere pentru iubirea ta catre aproapele sa te rasplateasca Dumnezeu(ca El nu ramane dator niciodata,pe cand oamenii sunt nestatornici si nu vad virtutile sau patimile noastre)
Citat:
Pentru mine exista alte valori umane si in acest fir nu puneam la indoiala credinta lasata de Iisus, ci felul in care stiu oamenii s-o foloseasca.
|
:) ba ,din contra, afirmai (citatul mai jos)ca ar fi mai bine fara credinte si chiar puneai un semn de intrebare asupra existentei lui Dumnezeu ,ca oamenii ar trebui sa fie buni , SI NU SUNT,deci s-ar putea pana la urma sa nu existe Dumnezeu !
Citat:
Si am ajuns (de fapt de mai demult) la concluzia ca nu credinta il face pe om si sufletul lui, ci fiecare este asa cum vrea si poate el sa fie.
Conteaza omul si sufletul lui. Dar asta vine de la Dumnezeu? Ca atunci ar trebui sa fim toti buni.
|
DOAMNE AJUTA! PASTE FERICIT PENTRU TOTI !