View Single Post
Vechi 03.04.2010, 20:39:07
flying's Avatar
flying flying is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.03.2010
Locație: MIGREZ PRIN DIFERITE LOCURI ALE INIMII IN CAUTAREA LUI DUMNEZEU
Religia: Ortodox
Arrow

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
I
1. Argumentele tale sunt gresite din start. Tu abia ai intrat in acest forum, nu ma stii: nici macar ce sex sunt, ce probleme am, ce religie/confesiune.
pai....parca chiar tu spuneai ca
Citat:
nu eticheta si il face pe ortodox, ci ceea ce face si simte.
...inclusiv si ce scrie, pe un forum, il face pe un om ortodox .

deci cum e pana la urma? faptul ca te cunosteam ,ce sex ai ,cati ani , care e mancarea ta preferata as fi inteles altceva din mesajul tau cu care ai deschis subiectul? pai nu conteaza etichetele spui tu ,dar imi ceri sa-ti vad "etichetele" ca sa judec un mesaj scris de tine? tu insati te contrazici in mesajele tale ...nu mai e nevoie sa te contrazica altii.

Citat:
Iar ceea ce fac in viata reala si daca sunt iubitoare sau alte cele, nu poti sa stii.
Asa ca fereste-te sa faci afirmatii aiurea si sa ranesti oameni pe care nu-i cunosti, asa din prima, de cum intri pe un forum.
ce faci in viata reala se rasfrange in tot...inclusiv in mesajele tale
eu judec ce scrii ...si ceea ce scrii ,iese din inima ta ...TU ESTI CE SCRII ,si nu poti sa scoti din ea ce nu ai .

daca tu imi spui ca
Citat:
Sunt un simplu ortodox,
si tot tu spui ca
Citat:
nu eticheta si il face pe ortodox, ci ceea ce face si simte.
eu nu te vad ortodoxa din ceea ce ai scris
fireste e o parere personala PE care o bagi in seama sau o ignori .PUNCT.

Zaharia 2009 care e veteran pe forum se pare ca are aceeasi parere...si nu numai el...
aici nu e galeria steaua contra dinamo, care striga mai tare,mai mult,mai devreme ci cel care are argumente . asa ca nu te mai simti jignita degeaba...vino cu argumente si arata-mi ca gresesc...iar daca n-ai argumente ,de ce te superi?